Libnet.ro
UNICEF

20:30

Giovanni Becali: Transferul lui Chiriches inca se mai poate realiza

Online Sport Online Sport,
Giovanni Becali: Transferul lui Chiriches inca se mai poate realiza

Ziua si schimbarea in cazul transferului fundasului stelist Vlad Chiriches la echipa londoneza Tottenham. Dupa ce a fost ca si transferat la formatia din Premier League, Chiriches a primit miercuri seara vestea ca trebuie sa ramana la Steaua pana cel putin in toamna. Joi, lucrurile inca se discuta, in ajunul mutarii lui Bale de la gruparea engleza la Real Madrid, in cel mai mare transfer din fotbal. continuă pe Online Sport

Giovanni Becali confirma oferta lui Tottenham pentru Chiriches

Agentul FIFA Giovanni Becali a confirmat, marti seara, informatia lansata de Dumitru Dragomir in ceea ce priveste transferul fundasului stelist Vlad Chiriches la echipa londoneza Tottenham.

Mihai Stoica anunta: Transferul lui Chiriches la Tottenham a cazut

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a lamurit, miercuri, situatia lui Vlad Chiriches. Internationalul roman nu va mai pleca la Tottenham, jucatorul urmand sa fie pastrat la echipa cel putin pana in iarna. Formatia din Premier League oferise, conform lui Victor Becali, 8 milioane de euro in schimbul lui Chiriches.

Transferul lui Chiriches la Tottenham a cazut: Nu pleaca pana in iarna

Vlad Chiriches nu va mai ajunge la Tottenham cel putin pana in iarna dupa ce patronul Gigi Becali s-a ambitionat in fata insistentelor oficialilor londonezi.

Tottenham platea in rate transferul lui Chiriches: A fost un motiv pentru ratare

Victor Becali a dezvaluit, joi dupa-amiaza, ca un motiv pentru ratarea transferului fundasului Vlad Chiriches la Tottenham este reprezentat nu de suma oferita de londonezi ci de modalitatea de plata.

UPDATE Cat vireaza Steaua spre Pandurii din transferul lui Chiriches

Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii Tg. Jiu, declara recent ca le tine pumnii celor de la Steaua sa-i transfere peste hotare pe Vlad Chiriches si Mihai Pintilii. In ceea ce priveste suma pe care ar trebui sa o primeasca Pandurii, sunt doua variante, ambele neoficiale.

Cat vireaza Steaua spre Pandurii din transferul lui Chiriches

Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii Tg. Jiu, declara recent ca le tine pumnii celor de la Steaua sa-i transfere peste hotare pe Vlad Chiriches si Mihai Pintilii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )