Libnet.ro
UNICEF

15:15

Barack Obama nu a stabilit un termen pentru incetarea raidurilor aeriene in Irak

B1 B1,
Barack Obama nu a stabilit un termen pentru incetarea raidurilor aeriene in Irak

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, care a ordonat raiduri aeriene asupra pozitiilor insurgente din Irak, nu a stabilit un termen pentru incheierea acestei operatiuni militare, anunta Casa. continuă pe B1

Barack Obama nu a stabilit un termen pentru incetarea raidurilor aeriene in Irak

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, care a ordonat raiduri aeriene asupra pozitiilor insurgente din Irak, nu a stabilit un termen pentru incheierea acestei operatiuni militare, anunta Casa Alba, citata de.

Criza din Irak: Au fost bombardate tinte din N Irakului. Pentagonul neaga ca este vorba de armata americana/ Barack Obama avertizase ca ia in considerare atacuri aeriene sau ajutoare parasutate pentru minoritatile religioase izolate in munti de catre jih

Presedintele american Barack Obama ia in considerare posibilitatea ca americanii sa recurga la atacuri aeriene sau ajutoare de urgenta parasutate in Irak pentru minoritatile religioase izolate in munti de catre jihadistii Statului islamic, relateaza New York Times. UPDATEOra 04:40 Casa Alba reafirma ca SUA nu va trimite trupe americane la sol Ora 04. 00 Obama anunta ca a avizat actiuni militare in IrakOra 02. 25 Ambasadorul irakian la ONU Mohammed Ali al-Hakim a negat ca au fost efectuate atacuri aeriene impotriva jihadistilor din nordul Irakului, potrivit AFP.

Miscarea neasteptata a Americii. Ce a autorizat azi noapte presedintele Barack Obama: A fost un apel dureros catre intreaga lume

La aproape trei ani de la retragerea trupelor americane din Irak, presedintele Barack Obama a autorizat atacuri aeriene asupra militantilor suniti din Irak. Masura a fost luata pentru protejarea cetatenilor.

Barack Obama autorizeaza atacuri militare tintite in Irak

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a anuntat ieri ca a autorizat atacuri militare tintite in Irak pentru a proteja personalul american aflat la fata locului si i-a avertizat pe jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic SI) ca vor fi vizati daca avanseaza catre Erbil, capitala regiunii autonome Kurdistan.

Barack Obama autorizeaza atacuri militare tintite in Irak

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a anuntat joi ca a autorizat atacuri militare tintite in Irak pentru a proteja personalul american aflat la fata locului si i-a avertizat pe jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic SI) ca vor fi vizati daca avanseaza catre Erbil, capitala regiunii autonome Kurdistan, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Barack Obama a amanat un discurs dupa ce un bebelus a provocat o alerta la Casa Alba

Un copil de cateva luni a patruns in curtea Casei Albe, provocand o alerta de securitate si intarziind discursul presedintelui Barack Obama pe tema crizei din Irak, relateaza CNN. Copilul de doar cateva luni a.

Un bebelus a provocat o alerta de securitate la Casa Alba, Barack Obama amanand un discurs

Un copil de cateva luni a patruns in curtea Casei Albe, provocand o alerta de securitate si intarziind discursul presedintelui Barack Obama pe tema crizei din Irak, relateaza CNN.

Presedintele american Barack Obama a autorizat atacuri militare tintite in Irak

Presedintele Barack Obama a autorizat, joi, atacuri militare tintite in Irak, cu scopul de a proteja personalul american din tara, scrie AFP. Liderul american a lansat si un avertisment catre jihadistii din .

Rusii il ridiculizeaza pe Barack Obama prin mesaje cu tenta rasista (VIDEO)

Presedintele american, Barack Obama, a primit mesaje de felicitari din intreaga lume cu ocazia zilei sale de nastere, dar unele dintre acestea nu au fost tocmai bine intentionate. Spre exemplu, pe peretii ambasadei.

VIDEO Imagini cu Barack Obama, comparat cu cele trei maimute intelepte, afisate pe o cladire din Moscova

Luni a fost ziua presedintelui american Barack Obama si cateva persoane din Rusia au marcat ocazia prin agatarea unui banner care il compara pe acesta cu cele Trei Maimute Intelepte, pe care scrie Nu vad niciun rau. Nu vorbesc de rau. Nu aud nimic rau, relateaza WashingtonPost.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )