Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama transmite condoleante, dupa bombardarea spitalului din Kunduz

Antena3 Antena3,
Barack Obama transmite condoleante, dupa bombardarea spitalului din Kunduz

Presedintele american, Barack Obama, a prezentat sambata seara cele mai profunde condoleante dupa bombardarea unui spital al organizatiei umanitare Medici fara Frontiere MfF) din Kunduz, oras in nordul. continuă pe Antena3

Medici fara Frontiere: Raidul SUA in Afganistan, soldat cu 19 morti, ar putea fi crima de razboi/ Obama a adresat condoleante pentru bombardarea tragica a spitalului MFF din Kunduz

Raidul aerian american care a vizat un spital din Afganistan ar putea fi considerat crima de razboi, acuza organizatia umanitara Medici fara Frontiere, cerand o investigatie internationala in cazul bombardamentului accidental soldat cu cel putin 19 morti si zeci de raniti. Medici fara Frontiere a mai anuntat duminica faptul ca a incetat sa mai fie functional spitalul din Kunduz nordul Afganistanului), bombardat in noaptea de vineri spre sambata. Presedintele american Barack Obama a prezentat sambata seara cele mai profunde condoleante personalului medical si celorlalti civili ucisi si raniti in incidentul tragic de la spitalul MFF.

Cine este creatorul de moda care i-a imbracat pe Klaus si Carmen Iohannis la dineul cu Michelle si Barack Obama de la New York

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au purtat tinute vestimentare semnate de un designer roman la intalnirea cu Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si cu Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, prilejuita deSummitul ONU.

Michelle si Barack Obama, 23 de ani de casnicie! Iata cele mai romantice gesturi facute in public de cei doi!

Michelle si Barack Obama aniverseaza 23 de ani de casnicie. Cu aceasta ocazie, va prezentam o serie de fotografii cu cele mai romantice gesturi pe care cuplul prezidential le-a facut in public in ultimii ani.

Avertismentul lui Barack Obama: Acest lucru trebuie sa inceteze

Presedintele SUA, Barack Obama, avertizeaza Rusia si Iranul ca implicarea in razboiul din Siria nu va contribui la depasirea crizei, acuzand ca raidurile aeriene ruse pentru sustinerea regimului Bashar.

Barack Obama AVERTIZEAZA Rusia si Iranul privind implicarea in conflictul din Siria

Presedintele SUA, Barack Obama, avertizeaza Rusia si Iranul ca implicarea in razboiul din Siria nu va contribui la depasirea crizei, acuzand ca raidurile aeriene ruse pentru sustinerea regimului Bashar al-Assad slabesc opozitia moderata si consolideaza pozitiile retelei teroriste Stat Islamic.

Barack Obama avertizeaza Rusia si Iranul privind implicarea in conflictul din Siria

Presedintele SUA, Barack Obama, avertizeaza Rusia si Iranul ca implicarea in razboiul din Siria nu va contribui la depasirea crizei, acuzand ca raidurile aeriene ruse pentru sustinerea regimului Bashar al-Assad slabesc opozitia moderata si consolideaza pozitiile retelei teroriste Stat Islamic.

Strategia lui Barack Obama in Siria starneste perplexitate / McCain: A creat confuzie in randul prietenilor, a incurajat dusmanii, a inlocuit riscurile actiunii cu pericolele inactiunii

De la linia rosie cu contururi foarte neclare in ceea ce priveste armele chimice pana la raspunsul alambicat in fata intrarii senzationale in scena a Rusiei, strategia si obiectivele lui Barack Obama in fata haosului sirian starnesc perplexitate, scrie AFP.

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, in tinute Alexandru Ciucu la istorica intalnire cu Michelle si Barack Obama!

La intalnirea oficiala pe care au avut-o cu Michelle si Barack Obama, Prima Doamna si Presedintele Statelor Unite, Klaus si Carmen Iohannis au ales sa poarte tinute Alexandru Ciucu.

Noua morti si multi disparuti dupa bombardarea unui spital al organizatiei Medici fara Frontiere

Cel putin noua angajati ai organizatiei Medici fara Frontiere au fost ucisi si 37 de persoane au fost grav ranite dupa ce clinica ONG-ului din orasul afgan Kunduz a fost lovita de un bombardament ce ar fi avut loc in timpul unui raid american, potrivit AFP.

Afganistan: Noua morti dupa bombardarea unui spital al organizatiei Medici fara Frontiere

Cel putin noua angajati ai organizatiei Medici fara Frontiere au fost ucisi si 37 de persoane au fost grav ranite dupa ce clinica ONG-ului din orasul afgan Kunduz a fost lovita de un bombardament ce ar fi avut loc in timpul unui raid american.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )