Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, in tinute Alexandru Ciucu la istorica intalnire cu Michelle si Barack Obama!

ADPM ADPM,
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, in tinute Alexandru Ciucu la istorica intalnire cu Michelle si Barack Obama!

La intalnirea oficiala pe care au avut-o cu Michelle si Barack Obama, Prima Doamna si Presedintele Statelor Unite, Klaus si Carmen Iohannis au ales sa poarte tinute Alexandru Ciucu. continuă pe ADPM

Klaus Iohannis, intalnire cu secretarul general al ONU. Ce au discutat demnitarii

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, in marja participarii la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, cu Ban Ki-moon, secretar general al ONU. Cei doi au discutat despre teme de actualitate de pe agenda internationala, inclusiv situatia din Ucraina, dar si despre pozitia Romaniei ca membru activ al ONU.

FOTO: Klaus Iohannis a participat la dineul oferit de Barack Obama la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni seara, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la receptia traditionala oferita de Presedintele Statelor Unite ale Americii, unde s-a intalnit cu presedintele american si sotia lui, Michelle Obama.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Joe Biden: L-am invitat pe vicepresedintele SUA la mini-summitul NATO din luna noiembrie de la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a aterizat in jurul orei 18. 30 la Washington, unde va avea o intalnire cu vicepresedintele Joe Biden la ora 20. 00 ora Romaniei), la Casa Alba. Principala tema a discutiilor intre cei doi oficiali va fi parteneriatul strategic Romania - SUA. Dupa intalnirea cu Biden, Iohannis va merge la Ambasada Romaniei, unde va face declaratii de presa. 35 Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie de presa dupa intalnirea cu Joe Biden, anuntand ca l-a invitat pe vicepresedintele SUA la mini-summitul NATO ce se va desfasura in luna noiembrie la Bucuresti.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Joe Biden: L-am invitat pe vicepresedintele SUA la mini-summitul NATO din luna noiembrie de la Bucuresti/ Plus: Ce i-a spus Biden presedintelui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a aterizat in jurul orei 18. 30 la Washington, unde va avea o intalnire cu vicepresedintele Joe Biden la ora 20. 00 ora Romaniei), la Casa Alba. Principala tema a discutiilor intre cei doi oficiali va fi parteneriatul strategic Romania - SUA. Dupa intalnirea cu Biden, Iohannis va merge la Ambasada Romaniei, unde va face declaratii de presa. 35 Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie de presa dupa intalnirea cu Joe Biden, anuntand ca l-a invitat pe vicepresedintele SUA la mini-summitul NATO ce se va desfasura in luna noiembrie la Bucuresti. UPDATE: Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a afirmat, in timpul intalnirii, ca sunt doua instrumente noi in relatiile internationale la nivel global care pot influenta politica statelor: coruptia si energia .

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Washington

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Tot luni, presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa la receptia traditionala oferita.

PSD si PNL au negociat pe sest pensiile speciale ale parlamentarilor. Cum a fost sfidat presedintele Klaus Iohannis

Parlamentarii PSD si PNL din Comisia de Statut au convenit, imediat dupa respingerea motiunii de cenzura, sa scoata de la sertar noua forma a proiectului pensiilor speciale, ca urmare a cererii de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis. Astazi expira termenul de 30 de zile pana la care Parlamentul ar fi trebuit sa raspunda cererii de reexaminare a lui Iohannis, insa proiectul mai trebuie sa treaca si de votul plenului reunit al Parlamentului.

Ce sfat ii da Traian Basescu lui Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa cheme partidele din coalitie la consultari si sa le ceara sa vina cu o noua propunere de premier, dupa esecul motiunii de cenzura a PNL.

Liviu Dragnea, despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis. Are potentialul de a incheia razboiul politic

Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, intrebat cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis, odata ce va castiga sefia PSD, ca deschiderea sa este maxima fata de seful statului si fata de opozitie,.

Sondaj INSCOP: increderea romanilor in Klaus Iohannis a scazut. Cum sta Victor Ponta

Klaus Iohannis continua sa conduca in topul increderii in personalitatile publice, chiar daca pentru prima data din decembrie 2014, capitalul sau de incredere scade sub 60 de procente. Astfel, 58,6% dintre.

Klaus Iohannis, in topul preferintelor romanilor. in cine mai au incredere oamenii

Presedintele Klaus Iohannis conduce in topul increderii romanilor, fiind urmat de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, si de premierul Victor Ponta, potrivit INSCOP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )