Libnet.ro
UNICEF

05:00

Barack Obama AVERTIZEAZA Rusia si Iranul privind implicarea in conflictul din Siria

România Liberă România Liberă,
Barack Obama AVERTIZEAZA Rusia si Iranul privind implicarea in conflictul din Siria

Presedintele SUA, Barack Obama, avertizeaza Rusia si Iranul ca implicarea in razboiul din Siria nu va contribui la depasirea crizei, acuzand ca raidurile aeriene ruse pentru sustinerea regimului Bashar al-Assad slabesc opozitia moderata si consolideaza pozitiile retelei teroriste Stat Islamic. continuă pe România Liberă

Barack Obama avertizeaza Rusia si Iranul privind implicarea in conflictul din Siria

Presedintele SUA, Barack Obama, avertizeaza Rusia si Iranul ca implicarea in razboiul din Siria nu va contribui la depasirea crizei, acuzand ca raidurile aeriene ruse pentru sustinerea regimului Bashar al-Assad slabesc opozitia moderata si consolideaza pozitiile retelei teroriste Stat Islamic.

Obama avertizeaza Rusia si Iranul privind implicarea in conflictul din Siria

Presedintele SUA, Barack Obama, avertizeaza Rusia si Iranul ca implicarea in razboiul din Siria nu va contribui la depasirea crizei, acuzand ca raidurile aeriene ruse pentru sustinerea regimului Bashar al-Assad slabesc opozitia moderata si consolideaza.

Avertismentul lui Barack Obama: Acest lucru trebuie sa inceteze

Presedintele SUA, Barack Obama, avertizeaza Rusia si Iranul ca implicarea in razboiul din Siria nu va contribui la depasirea crizei, acuzand ca raidurile aeriene ruse pentru sustinerea regimului Bashar.

Obama acuza Rusia: Aceasta este o reteta pentru dezastru

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a declarat vineri ca Rusia nu face diferenta intre Statul Islamic si insurgenti islamici mai moderati din Siria, informeaza Reuters. Din perspectiva lor, ei.

Obama acuza Rusia: Oponentii lui Assad, considerati cu totii teroristi

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a acuzat Rusia ca, in timpul raidurilor din Siria, nu face distinctie intre Statul Islamic si insurgentii moderati.

Cine este creatorul de moda care i-a imbracat pe Klaus si Carmen Iohannis la dineul cu Michelle si Barack Obama de la New York

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au purtat tinute vestimentare semnate de un designer roman la intalnirea cu Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si cu Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, prilejuita deSummitul ONU.

Strategia lui Barack Obama in Siria starneste perplexitate / McCain: A creat confuzie in randul prietenilor, a incurajat dusmanii, a inlocuit riscurile actiunii cu pericolele inactiunii

De la linia rosie cu contururi foarte neclare in ceea ce priveste armele chimice pana la raspunsul alambicat in fata intrarii senzationale in scena a Rusiei, strategia si obiectivele lui Barack Obama in fata haosului sirian starnesc perplexitate, scrie AFP.

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, in tinute Alexandru Ciucu la istorica intalnire cu Michelle si Barack Obama!

La intalnirea oficiala pe care au avut-o cu Michelle si Barack Obama, Prima Doamna si Presedintele Statelor Unite, Klaus si Carmen Iohannis au ales sa poarte tinute Alexandru Ciucu.

Razboiul din Siria: La ce intelegere au ajuns Vladimir Putin si Barack Obama

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau american, Barack Obama, au cazut de acord ca au un interes comun in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, a declarat Ambasada SUA la Moscova.

SUA: Acuzatiile privind implicarea Arabiei Saudite in atentatele de la 11 septembrie, respinse de o instanta

Acuzatiile privind implicarea Arabiei Saudite in atentatele din 11 septembrie 2001 au fost respinse de un tribunal din Statele Unite ale Americii, din lipsa de probe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )