Libnet.ro
UNICEF

22:30

Barack Obama, vizita de 24 de ore la Berlin, prima in Germania in calitate de presedinte

B1 B1,
Barack Obama, vizita de 24 de ore la Berlin, prima in Germania in calitate de presedinte

Barack Obama a ajuns marti seara la Berlin, in prima sa vizita in Germania in calitate de presedinte, in cadrul careia se va intalni, miercuri, cu cancelarul Angela Merkel si alti oficiali. continuă pe B1

Barack Obama a inceput o vizita de 24 de ore la Berlin

Barack Obama a ajuns marti seara la Berlin, in prima sa vizita in Germania in calitate de presedinte, anunta AFP si Ap, citate de Agerpres. Liderul de Casa Alba se va intalni, miercuri, cu cancelarul Angela.

Barack Obama: Washington va debloca 225 milioane euro ca ajutor umanitar pentru refugiatii sirieni

Barack Obama ii va anunta pe liderii din cadrul G8 reuniti la Ulster ca Washington va debloca 225 milioane euro ca ajutor umanitar suplimentar pentru refugiatii sirieni, potrivit unui membru al delegatiei.

Vizita ISTORICA. Barack Obama, merge la Berlin la 50 de ani dupa John F. Kennedy.

Vizita de saptamana aceasta a presedintelui american Barack Obama la Berlin va aminti, in mod inevitabil, de cea a lui John F. Kennedy, in urma cu 50 de ani, dar Germania din 2013 pare mai putin entuziasmata decat era cea din 1963 fata de predecesorul sau, relateaza Mediafax. Germanii asteapta explicatiile sale, mai ales in ceea ce priveste spionarea comunicatiilor. Acordul de liber-schimb SUA-UE, Siria sau chiar retragerea din Afganistan ar trebui sa fie pe agenda discutiilor cu cancelarul .

Ce spune Barack Obama despre o eventuala interventie americana in Siria

Liderul american Barack Obama si-a exprimat luni scepticismul in legatura cu orice actiune militara americana majora in Siria, relateaza AFP. Daca creezi o zona de excludere aeriana, este posibil sa nu rez.

Barack Obama si Vladimir Putin vor semna un nou acord pentru reducerea amenintarii nucleare

Presedintele american Barack Obama si omologul sau rus Vladimir Putin au anuntat ca vor semna un acord privind securizarea si distrugerea materialelor nucleare pentru a impiedica raspandirea de arme nucleare, inlocuind o intelegere din 1992 care a expirat luni.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )