Libnet.ro
UNICEF

21:16

Un barbat din Galati, arestat preventiv dupa ce a spart sapte farmacii in zece zile

Antena3 Antena3,
Un barbat din Galati, arestat preventiv dupa ce a spart sapte farmacii in zece zile

Un barbat de 36 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a spart sapte farmacii din orasul Galati in decurs de zece zile. Acesta a fost surprins de politisti chiar in timp ce incerca sa fure dintr-o farmacie. Desi a fugit de la locul faptei, a fost prins in scurt timp. continuă pe Antena3

Dezastru lasat in urma la un centru de carantina din Galati. Viceprimarul Picu Apostol Roman: E un comportament de un primitivism infiorator (FOTO, VIDEO)

Picu Apostol Roman, viceprimarul din Galati, s-a aratat revoltat de mizeria pe care au lasat-o in urma lor unii dintre cei care au stat in carantina in ultima perioada. Acesta a subliniat ca nu generalizeaza,.

Alti trei batrani au murit in azilele din Galati, focare de Covid-19

Inca trei decese inregistrate la cele doua camine de batrani din Galati, devenite focare infectie, in care au murit in total 38 de seniori. Este vorba de centrele Sf. Ilie si Sf. Spiridon.

Doi carausi romani care transportau migranti din Siria, arestati preventiv

Doi carausi romani care au fost prinsi in timp ce transportau intr-o autoutilitara zece migranti din Siria, care intentionau sa ajunga in Austria, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, informeaza ITPF Timis.

Un barbat din Pitesti, amendat cu 22.000 lei pentru un video postat pe o retea de socializare

Un tanar de 20 de ani, din Pitesti, care a postat in seara zilei de 27 aprilie 2020, pe o retea de socializare, un clip video, in care isi provoaca urmaritorii clipului sa se intalneasca cu el, noaptea, intr-un loc public, incalcand prevederile ordonantelor militare, a fost amendat cu 22. 000 lei de catre politistii argeseni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )