Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un barbat din Pitesti, amendat cu 22.000 lei pentru un video postat pe o retea de socializare

Antena3 Antena3,
Un barbat din Pitesti, amendat cu 22.000 lei pentru un video postat pe o retea de socializare

Un tanar de 20 de ani, din Pitesti, care a postat in seara zilei de 27 aprilie 2020, pe o retea de socializare, un clip video, in care isi provoaca urmaritorii clipului sa se intalneasca cu el, noaptea, intr-un loc public, incalcand prevederile ordonantelor militare, a fost amendat cu 22. 000 lei de catre politistii argeseni. continuă pe Antena3

VIDEO Un argesean a fost amendat cu 22.000 de lei dupa o plimbare de seara, cu pistolul. Prietena care l-a filmat a fost si ea sanctionata

Dupa o plimbare de seara si o demonstratie cu o arma, un tanar din Pitesti ,care nu a respectat restrictiile ordonantelor militare a fost sanctionat de politistii argeseni cu 22. 000 de lei.

Jandarmii i-au cerut unui barbat din Arad sa fie martor pentru un proces verbal, apoi l-au amendat cu 10.000 de lei pentru ca figura ca izolat la domiciliu

Un barbat din Arad care se afla pe strada si a fost solicitat de jandarmi sa asiste ca martor la o procedura de afisare a unui proces verbal, a fost amendat si el cu 10. 000 de lei, dupa ce s-a constatat ca in baza de date figura ca persoana aflata in autoizolare la domiciliu.

Un batran a fost amendat cu 15.000 de lei pentru ca a fugit sa isi adune oile scapate din curte fara sa aiba declaratie

Un batran a fost amendat de catre politie dupa ce a iesit din casa, pe fuga, pentru ca i-au scapat oile din tarc.

Achizitii in vremea pandemiei: Primaria Slatina a atribuit, fara licitatie, un acord cadru de peste 9 milioane de lei pentru masti, manusi si dezinfectanti Firma a mai avut contracte pentru materiale promotionale

Directia Administrare Patrimoniu, serviciu in subordinea Primariei Slatina, condusa de Emil Mot PSD), a atribuit recent, prin negociere directa, un acord cadru de peste 9 milioane de lei fara TVA) pentru achizitia de dezinfectanti, masti si manusi in municipiu, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii publice. Firma castigatoare pare a fi la primul astfel contract major, dupa ce in trecut a castigat diverse contracte mai mici pentru furnizarea de materiale promotionale. Vezi in articol ce spune Primaria Slatina despre acest contract si cantitatile cumparate deja.

Guvernul aloca 200 milioane lei pentru sprijinirea mass-media prin intermediul unei campanii de informare

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care aloca 200. 000 lei care mass-media pentru derularea unei campanii de informare a cetatenilor cu privire la regulile ce trebuie respectate pe perioada starii de urgenta si dupa 15 mai. Tot in sedinta de Guvern s-a aproobat un memorandum cae prevede un acord cu Google pentru derularea unor campanii de informare. Gigantul american va oferi acces gratuit pentru astfel de promovare in limita sumei de 1,2 milioane de dolari.

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini, pentru prevenirea raspandirii COVID-19, potrivit unui anunt de participare publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Contactat de HotNews. ro primarul Daniel Baluta a argumentat ca vrea sa fie pregatit pentru redeschiderea unitatilor de invatamant, in conditiile in care administratia locala va fi obligata sa asigure dezinfectant.

Un barbat din Suceava, surprins in timp ce tragea dezinfectant pe nas. S-a intors la locul faptei dupa cateva secunde (FOTO)

Imagini neasteptate surprinse intr-o scara de bloc din Suceava. Un barbat a fost surprins de o camera de supraveghere in timp ce tragea dezinfectantul de maini pe nas.

Se dau 1.000 de lei pentru mii de romani. S-a dat legea deja

Guvernul a decis sa ajute mai multe categorii de romani care au nevoie de bani. Acum a prezentat un nou plan pentru acest ajutor. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a transmis.

VIDEO Povestea emotionanta a unei femei din Kenya care fierbe pietre pentru cei 8 copii ai ei, sperand ca vor adormi in asteptarea mesei

Povestea emotionanta a unei femei din Kenya a facut inconjurul tarii, iar oamenii s-au mobilizat intr-un demers fara precedent ca sa o ajute. Femeia a pus la fiert pietre, pentru a le da impresia celor 8 copii ai sai infometati ca gateste si sperand ca acestia vor adormi in timp ce asteptau sa fie gata masa, scrie BBC.

Toti fotbalistii din Spania vor face teste pentru coronavirus

Cluburile din prima liga a campionatului de fotbal al Spaniei vor incepe saptamana viitoare testele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )