Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un barbat din Iasi a anuntat Politia dupa ce a gasit 5.000 de euro la un bancomat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un barbat din Iasi a anuntat Politia dupa ce a gasit 5.000 de euro la un bancomat

Un iesean a anuntat Politia dupa ce a gasit 5. 000 de euro la un bancomat din municipiul Iasi, banii fiind ramasi in fanta aparatului in urma unei tranzactii nereusite, facute anterior de catre o alta persoana. continuă pe Ziarul Bursa

Un barbat din Iasi a gasit 5.000 de euro intr-un bancomat. Astazi, el a fost chemat la sectia de Politie

Ieseanul a sunat la Politie imediat dupa ce a vazut cei 5. 000 de euro ramasi in fanta bancomatului si spune ca nu s-a gandit nicio clipa sa si-i insuseasca.

Un tata din Iasi a ales sa se sinucida, in direct, pe Facebook. Ce se intamplase cu fetita lui

Tragedie in judetul Iasi, acolo unde mai multe persoane au urmarit neputinciosi sinuciderea unui tanar de 33 de ani care a decis sa-si ia viata pe Facebook. in ciuda faptului ca martorii tragediei au incercat sa actioneze asa cum au stiut mai bine, barbatul nu a mai putut fi salvat. Motivul pentru care a ales .

Politia din Iasi este in alerta dupa un apel disperat la 112: Ajutor, ne omoara, ne omoara!

Un apel la 112 a pus pe jar politia din Iasi marti dupa-amiaza. Mai multe echipaje au ajuns in zona indicata de STS si fac verificari in acest moment.

Cursurile la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi vor avea loc in format mixt si la inceputul semestrului al II-lea

Cursurile, la inceputul semestrului al II-lea, din anul universitar 2020-2021, se vor desfasura la Universitatea Alexandru Ioan Cuza in format mixt, cu activitati online si fata in fata, la fel ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )