Libnet.ro
UNICEF

18:30

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv, decizia fiind definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri noaptea arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, intr-un dosar in care este acuzat de DNA pentru fapte de coruptie, informeaza Agerpres. Instanta a admis o contestatie a DNA, dupa ce pe 8 octombrie un alt complet tot de la ICCJ respinsese propunerea procurorilor de arestarea preventiva. Decizia este definitiva, iar Aristotel Cancescu va fi dus in arestul Politiei.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, printr-o decizie a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv

Inalta Curte de Casatie a decis in aceasta noapte arestarea preventiva a presedintelui Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, transmit sursele de presa.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost incarcerat

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, a fost incarcerat vineri noaptea la sediul Politiei Brasov. Cancescu a primit mandat de arestare preventiva intr-un dosar de coruptie.

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, transmite.

UPDATE: Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT preventiv. Rolul lui in mafia retrocedarilor

Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT preventiv pentru, intre altele, spalare de bani. Firma Resedinta Varstnicilor era puntea folosita de Andrei si Viorel Hrebenciuc prin care spalau banii obtinuti din vanzare partii de 12. 000 de hectare de padure, obtinuta pentru contributia seniorului la retrocedarea domeniilor Ghica din judetul Bacau. De aici, banii erau exportati in conturile unui off-shore din Cipru, controlat de fiul deputatului.

Aristotel Cancescu, arestat preventiv in dosarul de coruptie, incarcerat la Politia Brasov

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, care a primit mandat de arestare preventiva in dosarul de coruptie, s-a prezentat la sediul Politiei Brasov, vineri noapte, fiind incarcerat.

Interceptari in dosarul baronului de Brasov, Aristotel Cancescu. Functionari din cadrul CJ recunosc ca l-au sprijinit pe Cancescu in demersul infractional

Mai multe interceptari au aparut in dosarul baronului de Brasov, Aristotel Cancescu, transmite B1 TV. Este vorba despre discutii ambientale intre vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, Mihai Pascu si.

DNA: Aristotel Cancescu a facut demersuri concrete pentru instrainarea unei firmei prin care a luat mita

Masura controlului judiciar nu a fost suficienta in cazul presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, acesta facand in ultimele doua saptamani demersuri concrete pentru instrainarea unei societati prin intermediul careia primise mita, se arata in motivele de contestatie ale DNA fata de respingerea arestarii preventive a inculpatului, transmite Agerpres.

STENOGRAME Aristotel Cancescu: Vrei sa stii pentru ce putem sa fim acuzati? Pentru neglijenta in serviciu, ba

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, se astepta sa fie cercetat penal pentru ca a aprobat plata unor lucrari neefectuate, dar sustinea ca ar putea fi acuzat cel mult de neglijenta in serviciu, potrivit stenogramelor interceptarilor efectuate in dosarul in care este cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, citeaza Agerpres. Pozitia sa reiese dintr-o discutie purtata cu vicepresedintele CJ Brasov, Mihai Pascu, la randul sau urmarit penal de procurorii anticoruptie in acelasi dosar.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )