Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un barbat din Olt a murit dupa ce i-a explodat in fata o roata de camion pe care incerca sa o schimbe

Antena3 Antena3,
Un barbat din Olt a murit dupa ce i-a explodat in fata o roata de camion pe care incerca sa o schimbe

Un barbat in varsta de 40 de ani, care lucra la o vulcanizare din comuna Ganeasa, Judetul Olt, a murit joi dupa-amiaza, cand incerca sa schimbe anvelopa unui autocamion. Aceasta a explodat iar suflul l-a proiectat pe barbat la o distanta de patru metri. continuă pe Antena3

Un barbat din Iasi a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj. Individul urma sa fie evacuat din apartament

Un barbat din orasul Iasis-a aruncat de la etajul unui bloc din zona Carrefour Felicia din municipiulIasi. Ieseanul a murit la scurt timp de la producerea tragediei. S-a aruncat.

Un barbat din Iasi, arestat pentru ca a trimis un mesaj pe whatsapp. Ce s-a intamplat este halucinant

De cele mai multe ori ceea ce facem are si repercursiuni. De cele mai multe ori trebuie sa ne asumam ceea ce facem, fie in viata reala, fie pe internet. Un astfel de caz, cu repercursiuni, il are ca personaj principal pe un barbat din Vaslui, Iacob Gheorghe. Iacob Gheorghe, de la divort la ordin .

Un barbat din Dej a fost impusact mortal la o partida de vanatoare

Un barbat din Dej a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare. Din primele date reiese ca nenorocirea s-a petrecut accidental. Barbat impuscat mortal la.

Un barbat din Dej a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare

Un barbat din Dej a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare. Din primele date reiese ca nenorocirea s-a petrecut accidental. Barbat impuscat mortal la.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce s-ar fi impuscat intr-un poligon privat de tragere

Tragedie in Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat a murit, miercuri seara, dupa ce s-ar fi impuscat intr-un poligon de tragere privat. Politia Capitalei a transmis, potrivit News. ro, ca in seara de 25.

Tragedie in Buzau. Un elev de 14 ani a murit dupa ce a cazut de la etaj

Un adolescent in virstade 14 ani a murit, miercuri seara,dupa ce a cazutde la ultimuletajal unei cladiri abandonatedin centrulBuzaului. Baiatul se urcase pentru.

Vedeta din Romania a dat cartile pe fata. De ce a divortat: a spus tot adevarul

O vedeta din Romania vine cu detalii despre despartirea furtunoasa dintre ea si tatal copilului ei. Nimeni nu se asteptau ca cei doi sa mearga pe drumuri separate. Sotii au tinut totul ascuns multa vreme inainte de a dezvalui fanilor lor ca au divortat. Adevarul despre divort. O vedeta din Romania vine cu detalii cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )