Libnet.ro
UNICEF

19:16

Un barbat din Sibiu a sunat la 112 ca sa anunte ca s-a urcat la volan dupa ce a baut. Ce alcoolemie avea soferul

B1 B1,
Un barbat din Sibiu a sunat la 112 ca sa anunte ca s-a urcat la volan dupa ce a baut. Ce alcoolemie avea soferul

Un sofer care se afla in stare de ebrietate s-a prezentat la sediul Biroului Rutier si a marturisit ca a consumat alcool, desi nu a provocat niciun accident, dupa ce acesta a sunat la numarul unic de urgente. continuă pe B1

Caz inedit la Sibiu: un sofer a sunat la 112 ca sa anunte ca s-a urcat la volan dupa ce a baut Ce alcoolemie avea

Un sofer in stare de ebrietate s-a prezentat la sediul Biroului Rutier si a marturisit ca este vinovat ca a consumat alcool, desi nu a accidentat pe nimeni, dupa ce acesta a sunat la 112 ca sa se autodenunte, insa nu a mai asteptat ca politistii sa ajunga la el acasa, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

Un pacient cu Covid-19, internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, s-a sinucis. Este al doilea caz de acest fel

Un pacient internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, confirmat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, s-a sinucis, a precizat vineri seara, Prefectura. Este al doilea pacient cu Covid-19 internat in spital.

Un barbat din Suceava si-a luat bataie de la sotie cu un incarcator de telefon. Agresoarea s-a ales cu dosar penal

Un barbat din municipiul Suceava a fost batut de sotie cu cablul de la incarcator. Femeia se afla sub influenta alcoolului. Un sucevean, batutcu un incarcator de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )