Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un barbat din Timisoara si-a ucis mama cu cutitul, sub ochii sotiei si fiicei minore

Antena3 Antena3,
Un barbat din Timisoara si-a ucis mama cu cutitul, sub ochii sotiei si fiicei minore

Un barbat din Timisoara si-a ucis mama, marti, cu mai multe lovituri de cutit, dupa o cearta cu sotia sa. continuă pe Antena3

Experienta traumatizanta pentru o femeie, intr-un parc de distractii din Timisoara! A fost la un pas sa-si piarda viata dupa ce nu si-a inchis centura de siguranta intr-un carusel

Incident socant, seara trecuta, intr-un parc de distractii din Timisoara. O femeie a fost la un pas de moarte, dupa ce n-a reusit sa-si inchida centura de siguranta cand s-a urcat intr-un carusel de tip ciocan.

Anchetatorii au stabilit ca a fost alarma falsa la fabrica din Timisoara

Anchetatorii au stabilit, vineri seara, ca a fost vorba despre o alarma falsa cu bomba la fabrica Continental Anvelope din Timisoara si au retras fortele de ordine care au intervenit, potrivit News. ro.

Descoperire socanta facuta un barbat din Arad. A sunat imediat la 112

Un barbat din judetul Arad a gasit, luni dupa-amiaza, un proiectil exploziv functional, in timp ce folosea un detector de metale pe locul unui fost transeu din al doilea razboi mondial.

MACABRU! Si-a omorat mama in fata sotiei si a fiicei

Un barbat din Timisoara, in varsta de 51 de ani, si-a ucis mama, marti, cu mai multe lovituri de cutit, dupa o cearta cu sotia sa.

Un revolutionar din Timisoara a solicitat Armatei sa isi ceara scuze timisorenilor

Revolutionarul Corneliu Vaida a avut o interventie, luni, in sedinta Consiliului Local Timisoara, in cadrul careia a cerut Armatei Romane, care a tras in poporul roman acum 30 de ani, sa isi ceara scuze timisorenilor, relateaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )