Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a fost gasit mort la unitatea militara din Cincu din Brasov

România Liberă România Liberă,
Un barbat a fost gasit mort la unitatea militara din Cincu din Brasov

Un barbat de 30 de ani a fost gasit mort, marti seara, la unitatea militara din localitatea brasoveana Cincu, potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Brasov, dr. Adriana Palaghiea. continuă pe România Liberă

Brasov: Un cadru militar, gasit DECEDAT, cu plaga impuscata cranian!

Un barbat, cadru militar, a fost gasit mort, marti seara, la unitatea militara din Cincu, judetul Brasov. Barbatul in varsta de 30 de ani a fost gasit cu o plaga impuscata cranian,.

Tragedie in lumea politica: Un fost vicepresedinte al Consiliu Judetean Olt a fost gasit spanzurat

Un cunoscut politician a fost gasit mort in aceasta dimineata. Este vorba despre Gheorghe Buica, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Olt, care a fost gasit spanzurat, marti in jurul.

Fostul vicepresedinte al CJ Olt a fost gasit spanzurat. Politistii fac cercetari pentru a descoperi motivele care au dus la sinuciderea lui Gheorghe Buica

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean CJ) Olt Gheorghe Buica a fost gasit spanzurat, marti, intr-o hala aflata pe proprietatea sa, din comuna Slatioara, judetul Olt. Din primele cercetari, reiese ca el s-ar fi sinucis. Politistii fac cercetari pentru a afla motivele care l-au determinat sa recurga la acest gest.

Fostul vicepresedinte al CJ Olt, Gheorghe Buica, a fost gasit spanzurat. Medicul a declarat decesul

Gheorghe Buica, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Olt, a fost gasit spanzurat astazi, in jurul orelor pranzului. Echipajele sosite in ajutor nu au mai executat manevre de resuscitare.

Un batran din Iasi a fost gasit carbonizat in locuinta sa mistuita de flacari

Un barbat in varsta de 78 de ani, din suburbia ieseana Paun, a murit sambata seara intr-un incendiu care i-a mistuit casa, iar sotia sa a fost transportata in stare grava la spital .

Misterioasa CRIMA a fiului ofiterului SRI de la Iasi: Sute de oameni audiati, dupa ce Sabin Serban a fost gasit cu un cutit infipt in spate (VIDEO)

Crima de la Iasi care a ingrozit o tara intreaga in urma cu aproximativ o luna este departe de a fi solutionata. 400 de persoane au fost audiate in cazul uciderii lui Sabin Serban,.

Azerbaidjan: Un terorist kamikaze a fost lichidat intr-un mall din Baku

Autoritatile azere au impuscat sambata mortal un presupus atacator kamikaze, care incerca sa-si detoneze centura exploziva in apropierea unui mall din capitala Baku .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )