Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a fost injunghiat, intr-un pasaj pietonal din Arad

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost injunghiat, intr-un pasaj pietonal din Arad

Un barbat a fost injunghiat duminica seara, in jurul orei 20,30, de o persoana necunoscuta, intr-un pasaj pietonal care subtraverseaza calea ferata in cartierul Micalaca, a informat purtatorul de cuvant al. continuă pe Antena3

Un tanar din Arad a fost lovit de doua tramvaie. Cu ochii la telefon si cu castile in urechi, nu a auzit si nu a vazut pericolul

Un tanar din Arad a fost lovit de doua tramvaie, joi seara. El a traversat neregulamentar, si fiindca avea castile pe urechi si se uita pe telefonul mobil, nici nu a auzit, nici nu a vazut ca se mijlocul de.

De ce s-a sinucis Oana Ioja, fiica unui afacerist din Arad. Tanara s-a fotografiat intr-un sicriu. Sa vad cum mi-ar sta

Fiica afaceristului Livius Ioja, Oana Ioja, a fost gasita spanzurata, joi dimineata, in casa din Arad in care locuia. Apropiatiicred ca Oana s-a sinucis, cel mai probabil, din cauza unei deceptii in.

Coincidenta stranie pentru Oana, tanara din Arad care s-a sinucis! Ce a facut in urma cu ceva timp! Detaliul incredibil care a iesit la iveala acum (FOTO)

Coincidenta de-a dreptul stranie pentru Oana Ioja, fiica unui om de afaceri din Arad, care a fost gasita moarta. Din primele cercetari, tanara care urma sa se casatoreasca s-ar fi sinucis, fara insa s?.

Care ar fi adevaratul motiv pentru care Oana, fiica afaceristului din Arad, a recurs la sinucidere. Apropiatii au facut lumina

Oana, fiica unui om de afaceri din Arad, a fost descoperita moarta in casa la doar 32 de ani. Desi fata nu a lasat niciun bilet de adio, iar de aici luand nastere multe intrebari, anchetatorii cred ca este .

Ce posta Oana, fiica afaceristului din Arad care s-a sinucis, pe pagina sa de Facebook in urma cu o luna

Oana, fiica unui afacerist din Arad, a fost gasita moarta in casa la doar 32 de ani. Din primele cercetari, tanara, care urma sa se casatoreasca, s-a spanzurat. Gestul fetei este cu atat mai greu de.

Cele doua persoane carbonizate in accidentul din Arad au fost identificate. Soferul avea permisul suspendat

Cele doua persoane care au murit carbonizate in accidentul rutier produs vineri seara pe DJ 792C Santana - Curtici au fost identificate, a informat, sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Politiei.

Doi oameni au fost gasiti carbonizati ntr-un autoturism rasturnat pe un drum din Arad

Doi oameni au fost gasiti carbonizati, vineri seara, intr-un autoturism care s-a rasturnat pe un drum judetean si apoi a luat foc, transmite Agerpres.

O femeie in varsta de 32 de ani, fiica unui cunoscut om de afaceri din Arad, s-a sinucis

O femeie in varsta de 32 de ani, fiica unui cunoscut om de afaceri aradean, a fost gasita spanzurata in locuinta sa din municipiul Arad, trupul acesteia fiind descoperit de catre membrii familiei, a informat.

Fiica unui cunoscut om de afaceri din Arad s-a sinucis. Oana urma sa se casatoreasca peste numai cateva luni

O femeie in varsta de 32 de ani, fiica unui cunoscut om de afaceri aradean, a fost gasita spanzurata in locuinta sa din municipiul Arad, trupul acesteia fiind descoperit de catre membrii familiei, a informat.

Alerta cu bomba in Londra! A fost gasit un proiectil neexplodat din al Doilea Razboi Mondial

Politistii au blocat o portiune semnificativa din lacul Serpentine din Londra, din cauza faptului ca a fost descoperita o bomba neexplodata din al Doilea Razboi Mondial. De asemenea, din cauza obiectului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )