Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un barbat a fost pus sub acuzare in Marea Britanie pentru ca a planificat un atac terorist, cu un cutit, la Birmingham

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a fost pus sub acuzare in Marea Britanie pentru ca a planificat un atac terorist, cu un cutit, la Birmingham

Un barbat a fost pus sub acuzare in Marea Britanie pentru ca a planificat un atac terorist, cu un cutit, la Birmingham, a anuntat Politia din West Midlands citata de Sky News. continuă pe Hotnews

Un barbat a fost pus sub acuzare in Marea Britanie pentru ca a planificat un atac terorist, cu un cutit, la Birmingham

Un barbat a fost pus sub acuzare in Marea Britanie pentru ca a planificat un atac terorist, cu un cutit, la Birmingham, a anuntat Politia din West Midlands citata de Sky News.

Ministrul Sanatatii din Bulgaria, pus sub acuzare pentru abuz de putere

Departamentul anticoruptie al Parchetului bulgar l-au pus sub acuzare pe ministrul interimar al sanatatii, Ilko Semerdjiev, pentru abuz de putere pentru ca a amenintat-o pe sefa Agentiei Nationale de.

Lucian Duta, fost presedinte al CNAS, pus sub control judiciar

Lucian Duta, fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), a fost acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de luare de mita in forma continuata 4 acte materiale) si a fost pus sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 4,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat al DNA.

Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, acuzat de o mita de 8,6 milioane de euro: Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar sub cautiune

Lucian Duta, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost pus marti sub acuzare pentru luare de mita in forma continuata. Procurorii DNA au stabilit masura preventiva a.

FedCup: S-au pus in vanzare biletele pentru meciul Romania vs Marea Britanie, de la Mamaia

Federatia Romana de Tenis a anuntat, marti n. r. 4 aprilie), ca au fost puse in vanzare biletele pentru partida dintre Romania si Marea Britanie, contand pentru barajul de mentinere in Grupa Mondiala II a FedCup. Meciurile vor avea loc in zilele de 22 si 23 aprilie, la Tenis Club IDU din Mamaia.

Parchetul polonez pune sub acuzare controlori de trafic aerian rusi pentru prabusirea avionului prezidential la Smolensk

Mai multi controlori de trafic aerian din Rusia vor fi pusi sub acuzare de parchetul polonez pe motiv ca ar fi provocat intentionat prabusirea avionului prezidential la Smolensk, in 2010. Incidentul a.

O banda de romani, condamnata la peste 50 de ani de detentie, in total, pentru jafuri de milioane de lire in Marea Britanie

Membri ai unei grupari de crima organizata originara din Romania au fost condamnati la peste 50 de ani de inchisoare in total, in Marea Britanie. Acestia au fost gasiti vinovati de furtul de bunuri in valoare de peste trei milioane de lire sterline in raiduri planificate meticulous, relateaza Daily Mail.

Parchetul polonez pune sub acuzare doi controlori de trafic din Rusia care ar fi provocat intentionat prabusirea avionului in care se afla ex-presedintele Lech Kaczynski

Parchetul polonez a anuntat luni ca va pune sub acuzare mai multi controlori de trafic aerian din Rusia, acuzati ca au provocat in mod voit prabusirea avionului prezidential la Smolensk, in 2010, in urma careia au murit 96 de oameni, printre care presedintele Lech Kaczynski, scrie AFP.

Europarlamentarul Monica Macovei, despre situatia romanilor din Marea Britanie. Sfaturi pentru Guvernul Grindeanu

Guvernul trebuie sa negocieze inteligent si ferm pentru romanii din Marea Britanie in cadrul procesului de iesire din UE a Regatului Unit, a declarat miercuri europarlamentarul Monica.

Liviu Dragnea: Sper ca Iohannis va avea o abordare mai incisiva la Bruxelles pentru a apara drepturile romanilor din Marea Britanie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a exprimat speranta ca presedintele Klaus Iohannis va avea o abordare mai incisiva la nivelul Consiliului European pentru a apara drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )