Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un barbat a murit dupa ce s-a lovit de un stalp cu o bicicleta cu motor, in cartierul Drumul Taberei din Capitala

Adevărul Adevărul,
Un barbat a murit dupa ce s-a lovit de un stalp cu o bicicleta cu motor, in cartierul Drumul Taberei din Capitala

Un barbat de 44 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce s-a lovit de un stalp cu bicicleta cu motor pe care o conducea, in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe turla unei biserici

Un barbat a murit, joi dupa-amiaza, dupa ce a cazut de pe turla unei biserici aflate in constructie in localitatea vasluiana Satu Nou. Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca Vaslui au.

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe turla unei biserici din judetul Vaslui

Un barbat si-a pierdut viata joi dupa-amiaza dupa ce a cazut de pe acoperisul unei biserici din localitatea vasluiana Solesti.

Accident ciudat in Capitala: Un biciclist a murit dupa ce roata din fata i-a explodat

Un biciclist in varsta de 44 de ani a murit vineri dimineata dupa ce o roata i-a explodat pe strada 1 Mai, potrivit Libertatea.Imediat dupa explozia rotii barbatul s-a lovit de un stalp, iar.

Accident grav in Capitala! Un biciclist a murit, dupa ce roata din fata a explodat

Un biciclist din Capitala si-a pierdut viata dupa ce roata din fata a bicicletei cu care se plimba a facut explozie. Barbatul s-a lovit apoi violent de un stalp, iar impactul i-a fost fatal, informeaza Rom.

Un barbat din Vaslui care construia o biserica a murit dupa ce a cazut de pe turla

Un barbat a murit, joi dupa-amiaza, dupa ce a cazut de pe turla unei biserici aflate in constructie in localitatea vasluiana Satu Nou. Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca Vaslui au declansat anchete pentru a stabili in ce conditii s-a produs incidentul si daca barbatul lucra cu forme legale, potrivit News. ro.

Accident grav: Un calugar a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe un camp

Un calugar de 39 de ani din Comanesti, judetul Bacau, a murit, vineri dimineata, dupa ce a pierdut controlul asupra directiei pe drumul national 2 E85) si s-a rasturnat cu masina pe un camp, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )