Libnet.ro
UNICEF

22:30

Accident grav: Un calugar a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe un camp

Antena3 Antena3,
Accident grav: Un calugar a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe un camp

Un calugar de 39 de ani din Comanesti, judetul Bacau, a murit, vineri dimineata, dupa ce a pierdut controlul asupra directiei pe drumul national 2 E85) si s-a rasturnat cu masina pe un camp, la. continuă pe Antena3

Un calugar a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe camp

Cel mai probabil, acesta a atipit la volan. Calugarul de afla la volanul unui autoturism Opel, cu numere de Bacau.

Accident grav in Capitala: O femeie a murit dupa ce taxiul in care se afla a intrat intr-un parapet pe soseaua Pipera (VIDEO)

Accident grav in marti dimineata in Bucuresti. Un taximetrist a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet pe soseaua Pipera, informeaza B1 TV. Pasagera, in varsta de 37.

Accident grav: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Una din persoanele ranite este in stare grava

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa.

Accident grav in curtea unei societati: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Primele imagini de la fata locului

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa.

Accident grav in Rusia: O masina de pompieri a intrat intr-un grup de oameni dintr-o statie de autobuz (FOTO)

O persoana a murit si alte patru au fost internate in stare critica dupa ce un camion de pompieri a lovit o statie de autobuz din apropierea unui aeroport din Moscova, potrivit Digi 24. Potrivit unei.

Accident grav, la Ziduri, soldat cu moartea unui tanar si ranirea altuia

Un tanar de 25 de ani a murit iar un altul, de 33 de ani, a ajuns in stare grava la spital, in urma unui grab accident produs in aceasta seara, pe DJ203, la Ziduri. Autoturismul cu care se deplasau cei doi a iesit de pe sosea si a intrat intr-un pom de pe marginea drumului.

Accident GRAV in Timisoara! Doi muncitori morti dupa ce zidul unui imobil s-a PRABUSIT peste ei

Un accident tragic de munca a avut loc miercuri dupa-amiaza, la Timisoara. Doi muncitori si-au pierdut viata in timp ce lucraula o cladire dinzona centrala a orasului. Plafonul s-a prabusit.

Accident grav provocat de un tanar baut si fara permis pe un drum de munte: un copil de trei ani a fost victima

Un copil de trei ani a fost adus in stare grava la spital, dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier petrecut pe drumul spre satul Batrana, izolat in Muntii Poiana Rusca. Cel care a provocat accidentul este un tanar de 29 de ani, care a urcat baut la volan si fara a avea permis.

Accident grav provocat de un sofer de 72 de ani. Doua persoane au ajuns la spital

Doi batrani au ajuns in stare grava la spital, marti, 28 martie, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu o autoutilitara.

Un barbat din Vaslui care construia o biserica a murit dupa ce a cazut de pe turla

Un barbat a murit, joi dupa-amiaza, dupa ce a cazut de pe turla unei biserici aflate in constructie in localitatea vasluiana Satu Nou. Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca Vaslui au declansat anchete pentru a stabili in ce conditii s-a produs incidentul si daca barbatul lucra cu forme legale, potrivit News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )