Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele hotelului Intercontinental

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele hotelului Intercontinental

Un barbat s-a aruncat, marti seara, de la unul dintre etajele hotelului Intercontinental din Capitala si a murit, echipajele incercand fara succes resuscitarea acestuia, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, relateaza Mediafax. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. continuă pe Hotnews

Alerta in Bucuresti! Un barbat a murit, dupa ce s-a aruncat de la un etaj al unui hotel

Un barbat a murit dupa ce a cazut de la mare inaltime la un hotel situat pe raza sectorului 1, fiind sesizata Politia Capitalei. Potrivit oficialilor DGPMB, cazul a fost preluat de Compartimentul Morti.

Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Pucioasa

Politistii din Pucioasa, judetul Dambovita, fac verificari pentru a stabili ce l-a determinat pe un barbat in varsta de 66 de ani sa isi puna, cel mai probabilcapat zilelor.

Eugen a murit dupa ce si-a scos singur doi dinti. Nu avea bani sa mearga la dentist

Eugen Munteanu, 55 de ani, traia la Cosenza impreuna cu fratele lui si un prieten sia murit,dupa ce si-a scos singur doi dinti. Nu avea bani sa mearga la dentist, iar cand a ajuns la spital, a.

Statistica ngrijoratoare: unul din cinci tineri din Romnia paraseste scoala timpuriu / Avem de doua ori mai putini absolventi de facultate dect media UE

Unul din cinci tineri cu varste intre 18 si 24 ani a parasit timpuriu sistemul educational, in anul 2017, potrivit ultimelor date ale Institutului National de Statistica INS). De asemenea, circa trei din cinci elevi care au promovat anii terminali de liceu au reusit sa obtina diploma de bacalaureat. Rata de succes este mai mare la fete decat la baieti.

Tragedie in Constanta. A murit dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon la subsolul unei cladiri. O alta persoana a ajuns in coma la spital

Un barbat a murit si un altul a fost transportat la spital in coma, luni dupa-amiaza, dupa ce salvatorii i-au gasit intoxicati cu monoxid de carbon in subsolul unei cladiri aflata in constructie in.

Poetul Emil Brumaru a murit, dupa ce a suferit un stop cardio-vascular

Indragitul poet Emil Brumaru s-a stins din viata la scurt timp dupa ce a implinit 80 de ani. Acesta a suferit un atac cardio-vascular si era internat in spital. Tocmai cand parea ca starea lui de.

Comertul cu amanuntul, crestere cu 5.6% an/an dupa primele 11 luni din 2018

Institutul National de Statistica INS) a publicat luni datele privind dinamica comertului cu amanuntul barometru pentru consumul privat, principala componenta a PIB) pentru luna noiembrie dar si pentru intreaga perioada ianuarie-noiembrie 2018, se arata intr-o analiza a Bancii Transilvania, publicata la o ora de la lansarea comunicatului INS. Potrivit datelor oficiale, dinamica anuala a accelerat pentru a treia luna la rand in noiembrie, pe fondul climatului pozitiv din piata creditului, dar si a decelerarii inflatiei. Astfel, volumul vanzarilor din comertul cu amanuntul a crescut in noiembrie, cu un ritm lunar in decelerare la 1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )