Libnet.ro
UNICEF

10:30

Barbat neidentificat, mort intr-un accident feroviar in Gara de Vest din Ploiesti

B1 B1,
Barbat neidentificat, mort intr-un accident feroviar in Gara de Vest din Ploiesti

Un barbat neidentificat a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident feroviar petrecut in Gara de Vest din Ploiesti. Barbatul a fost acrosat de o locomotiva in timp ce traversa liniile de cale ferata,. continuă pe B1

Barbat mort intr-un accident feroviar in Gara de Vest din Ploiesti

Un barbat neidentificat a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident feroviar petrecut in Gara de Vest din Ploiesti. Barbatul a fost acrosat de o locomotiva in timp ce traversa liniile de cale ferata, murind pe loc.

Justin Bieber, implicat intr-un accident de masina

Cantaretul canadian Justin Bieber a fost implicat intr-un accident de masina in zona Beverly Hills, dar nu a suferit rani. Acesta este cel de-al treilea incident de acest tip in care artistul iese in evidenta.

Un mort si mai multi raniti, intr-un accident la Bogata

Accidentul s-a produs in jurul orei 13,00. Un microbuz in care se aflau cinci persoane s-a izbit frontal cu au autotren. Impactul a fost puternic: un mort si cel putin patru raniti.

Mures: un mort si mai multi raniti, intr-un accident la Bogata

Accidentul s-a produs in jurul orei 13,00. Un microbuz in care se aflau cinci persoane s-a izbit frontal cu un autotren. Impactul a fost puternic: un mort si cel putin patru raniti.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )