Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un barbat suspectat de planuirea unui atac cu bomba a fost arestat la Viena

România Liberă România Liberă,
Un barbat suspectat de planuirea unui atac cu bomba a fost arestat la Viena

Presa austriaca afirma ca a arestat un barbat suspectat ca ar fi planuit un atac cu bomba la Viena, potrivit Reuters. continuă pe România Liberă

Un barbat suspectat ca pregatea un atentat la Viena, arestat de politia austriaca

Un barbat suspectat ca pregatea un atentat la Viena a fost arestat vineri in capitala austriaca, a anuntat politia, citand informatii de la servicii de informatii straine, relateaza AFP.

Un barbat a fost arestat in SUA, dupa ce a amenintat, pe Twitter, ca il va asasina pe Donald Trump la ceremonia de investire in functie

Un barbat care a amenintat, pe Twitter, ca il va asasina pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, in timpul ceremoniei de investire in functie, a fost arestat de politia din statul Florida.

UNIC iN LUME: in Romania exista singurul loc unde viata ar continua in urma unui atac nuclear

Singurul loc din lume in care viata ar putea continua in cazul unui atac nuclear se afla in Romania, potrivit ghiduri-turistice. info. Este vorba despre pestera Movile, o grota.

Principalul suspect al atacului de la Istanbul soldat cu 39 de morti a fost arestat

Autoritatile turce l-au capturat luni noaptea pe presupusul atacator inarmat, care a ucis 39 de persoane in noaptea de Anul Nou in urma sangerosului atac din clubul exclusivist Reina. De asemenea, acesta a fost identificat sub numele de Abdulkadir Masaripov, scriu Reuters si BBC.

Peste 40 de persoane si-au pierdut viata in urma unui atac cu masina-capcana

Autoritatile maliene au anuntat miercuri dupa-amiaza ca pana la 42 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 100 au fost ranite in urma detonarii unei masini-capcana in incinta unei tabere militare din localitatea nordica Gao, scrie Reuters.

Prim-ministrul Turciei, Binali Yildirim, a confirmat, marti, ca autorul atacului inarmat din clubul din Istanbul a fost arestat. Atacatorul si-a recunoscut faptele

Prim-ministrul Turciei, Binali Yildirim, a anuntat, marti, ca principalul suspect in cazul atacului armat din clubul exclusivist Reina a fost capturat de autoritatile turce .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )