Libnet.ro
UNICEF

09:30

Barbatii din Olanda si femeile din Letonia, printre cei mai inalti de pe planeta. Pe ce loc se afla Romania in top

B1 B1,
Barbatii din Olanda si femeile din Letonia, printre cei mai inalti de pe planeta. Pe ce loc se afla Romania in top

Barbatii din Olanda si femeile din Letonia ocupa primele locuri in topul celor mai inalti oameni de pe planeta, potrivit celui mai amplu studiu global realizat vreodata. Romanii sunt mai. continuă pe B1

Povestea prostitutiei intr-un stat musulman: Meseria este transmisa din generatie in generatie, iar cei mai fideli clienti sunt persoane de rang inalt (FOTO)

Bangladesh e una dintre putinele natiuni musulmane unde prostitutia e legala, iar cel mai vechi bordel al tarii se numeste Kandapara, unde sute de femei si fete vand sex pentru mii de.

FOTO. Cei mai cautati romani pe listele EUROPOL

De la lansarea site-ului eumostwanted. eu au fost prinsi 14 dintre cei mai cautati fugari europeni, arata Europol intr-un comunicat remis agentiei News. ro. Dintre acestia, opt persoane au fost arestate in baza informatiilor furnizate prin platforma online care a jucat un rol important in localizarea fugarilor. Solicitarea de asistenta in spatiul public s-a dovedit ca a furnizat un plus de valoare semnificativ in capturarea infractorilor, arata Europol.

Rectificare bugetara: Ministerul muncii primeste cei mai multi bani

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice primeste cei mai multi bani la prima rectificare bugetara din acest an, respectiv 2,80 miliarde de lei destinati asistentei sociale, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice, citat de Agerpres.

Cei mai buni parteneri cu care sa te casatoresti

Iata care sunt cei mai buni parteneri cu care sa te casatoresti. Varsator Excentricul Varsatorul este partenerul perfect pentru ca el isi urmeaza intotdeauna inima si fac tot ce se poate pentru.

Este unul dintre cei mai mari catei din lume, dar are un secret rusinos

Este unul dintre cei mai mari catei din lume, dar Major, din rasa Marele Danez, are o mare problema. Pe cat e de inalt, pe atata este de fricos.

A murit Mohamed Khan, unul dintre cei mai importanti regizori egipteni

Mohamed Khan, unul dintre cei mai celebri regizori ai cinematografiei egiptene, a murit marti la Cairo, la varsta de 74 de ani, avand o cariera prolifica marcata de filme de mare angajament social,.

Caru' cu Vedete: Cum a ajuns Smiley unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania; Nu mai are nici o rusine! Dupa ce a incins atmosfera pe plaja, Vica s-a pozat goala in pat; Ce vacanta ciudata! Loredana si-a dus fiica la parada gay de la Berlin

Are 43 de ani dar e la fel de indrazneata. Fosta iubita a lui Miron Cozma a incins atmosfera la malul marii. Marilena Nitu a incins atmosfera. Lili Sandu, dezmat pe Litoral cu iubitul secret. Fosta solista a trupei Trinity iubeste din nou cu patos, iar daca majoritatea curtezanilor erau mai copti.

AVERTISMENTUL oamenilor de stiinta. Populatia are la dispozitie un an pentru se se refugia inainte ca unul dintre cei mai mari vulcani de pe Terra sa erupa

Avertizare fara precedent a savantilor cu privire la eruptia violenta a unui vulcan, potrivit iflscience. com. Acestia anunta ca omenirea are la dispozitie un an pentru se refugia in cele mai sigure.

ISIS revendica noul atac din Franta. Presedintele Francois Hollande: Cei doi atacatori care au omorat un preot au jurat credinta Statului Islamic

UPDATE: Statul Islamic a revendicat atacul comis la biserica de langa Saint Etienne. Atacatorii de la biserica din Normandia, Franta, sunt doi soldati ai Statului Islamic care au raspunsul apelului de.

Americanii isi boteaza copiii cu nume din Pokemon GO. Care sunt cele mai atractive nume

Numerosi parinti din SUA au inceput sa-si boteze copiii cu numele unor personaje din jocul Pokemon Go, precum Roselia, Ash, Eevee sau Onyx.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )