Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole este cercetat pentru trafic de migranti.

România Liberă România Liberă,
Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole este cercetat pentru trafic de migranti.

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole,nu este tocmai o victima a dorintei artistei de a se sinucide. Anchetatorii au descoperit legaturile lui cu grupari de traficanti de migranti. Urziceanu este cercetat intr-un dosar de trafic de migranti, dupa ce a fost prins in timp ce transporta cu masina doi irakieni care voiau sa treaca fraudulos granita in Arad, el fiind in prezent audiat la sediul DIICOT Timisoara, informeaza Mediafax. La intrarea la audieri, . continuă pe România Liberă

Barbatul care i-a vandut furadan Madalinei Manole, cercetat pentru trafic de migranti

Barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole este cercetat intr-un dosar de trafic de migranti, informeaza Mediafax. Acesta a fost prins in timp ce transporta cu masina doi irakieni care voiau.

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole, cercetat intr-un dosar de trafic de migranti

Barbatul care i-a vandut Madalinei Manole otrava care a omorat-o, a fost retinut pentru o alta acuzatie grava: trafic de persoane. Sorin Urziceanu are 36 de ani si lucreaza ca taximetrist in Timisoara. El a.

Barbatul care i-a furnizat Madalinei Manole Furadanul cu care s-a sinucis, prins in flagrant de DIICOT

Sorin Urziceanu, timisoreanul care i-a furnizat Madalinei Manole substanta cu care acesta s-a sinucis, a fost prins joi noapte, in flagrant, in timp timpul unei operatiuni a DIICOT Timisoara, potrivit.

Premierul Ponta l-a premiat pe barbatul care a descoperit tezaurul de monede de la Golesti cu 45.000 de lei

Barbatul din comuna Golesti, Valcea, care a descoperit un tezaur de peste 50 de kilograme de monede de argint otomane din secolul al XV-lea, a fost premiat miercuri, de premierul Victor Ponta, cu 45. 000 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2411 seconds )