Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ponta l-a premiat pe barbatul care a descoperit tezaurul de monede de la Golesti cu 45.000 de lei

B1 B1,
Premierul Ponta l-a premiat pe barbatul care a descoperit tezaurul de monede de la Golesti cu 45.000 de lei

Barbatul din comuna Golesti, Valcea, care a descoperit un tezaur de peste 50 de kilograme de monede de argint otomane din secolul al XV-lea, a fost premiat miercuri, de premierul Victor Ponta, cu 45. 000 de lei. continuă pe B1

Ponta il premiaza pe valceanul care a descoperit tezaurul fabulos de la Golesti.

Primul-ministru Victor Ponta il premiaza pe Iulian Enache, localnicul din comuna Golesti, judetul Valcea, care a descoperit un tezaur fabulos de monede de argint. Iulian Enache a descoperit intamplator un tezaur de peste 50 de kilograme de monede de argint otomane, de la inceputul secolului al XV-lea. El a anuntat Muzeul National de Istorie a Romaniei, care s-a sesizat si a trimis o echipa de specialisti pentru a cerceta contextul descoperirii si pentru a prelua tezaurul. Acesta se afla in .

Premierul Ponta a convocat comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati

Premierul Victor Ponta a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora cinci persoane, intre care un copil, si-au pierdut viata, o alta este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de oameni au fost evacuati.

Trei secretari de stat din Ministerul Mediului au fost eliberati din functie de premierul Ponta

Primul ministru Victor Ponta a semnat miercuri deciziile de eliberare din functie a trei dintre cei patru secretari de stat din cadrul Ministerului Mediului. Au fost eliberati din functie Ionut-Ciprian Iuga,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )