Libnet.ro
UNICEF

13:00

Barbatul care a injunghiat un politist din Capitala a fost RETINUT.

România Liberă România Liberă,
Barbatul care a injunghiat un politist din Capitala a fost RETINUT.

Este vorba despre un tanar in varsta de 21 de ani, Catalin Dumitru Diaconu. El a fost prins, in noaptea de miercuri spre joi, si retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativa de omor calificat. Surse aproiate anchetei sustin ca tanarul ar fi membru galeriei unei echipe de fotbal din Bucuresti Procurorii au retinut ca, la data de 19. 2013, in timp ce se afla in refugiul statiei de tramvai Piata Cringasi, Catalin Dumitru Diaconu l-a injunghiat pe politistul de la Sectia 20, cu un . continuă pe România Liberă

Barbatul care a injunghiat un politist din Capitala a fost PRINS.

Barbatul care a injunghiat un politist al Sectiei 20, pe data de 19 octombrie, in statia tramvaiului 41 din zona Pietei Crangasi, a fost prins in noaptea de miercuri spre joi, de politistii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei,, transmite Mediafax. Barbatul este retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor. Potrivit unor surse din Politie, suspectul are 21 de ani si este membru a .

Barbatul acuzat ca a injunghiat un politist, in zona Crangasi din Capitala, a fost prins

Barbatul care in 19 octombrie a injunghiat un politist al Sectiei 20, in zona Pietei Crangasi, a fost prins in noaptea de miercuri spre joi, de politistii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore.

Agresorul politistului injunghiat intr-o statie de tramvai din Capitala a fost prins

Barbatul suspectat ca a injunghiat un politist al Sectiei 20, pe 19 octombrie, in statia tramvaiului 41 din zona Pietei Crangasi, a fost prins in noaptea de miercuri spre joi. Atacatorul a fost retinut.

Bucuresti: Barbatul care a accidentat mortal o tanara pe trecere de pietoni, arestat preventiv

Barbatul care a accidentat mortal o tanara pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala a fost arestat preventiv. Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti l-au retinut pe.

Soferul care a omorat o femeie, in Sectorul 6, a fost retinut.

Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef este soferul care, luni seara, a accidentat mortal o femeie care traversa pe o trecere de pietoni din sectorul 6 al Capitalei. Barbatul este urmarit penal pentru ucidere din culpa si parasirea de la locul accidentului. Citeste si: Lovita mortal pe trecerea de pietoni Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale,a rezultat ca in data de 28. 2013, in jurul orei 21. 50, invinuitul Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef a .

Tanara de 24 de ani, lovita mortal in cartierul Militari din Capitala. Soferul a fugit de la locul accidentului

Un sofer a lovit mortal o studenta de 24 de ani, in cartierul Militari din Capitala, apoi a fugit de la locul faptei. Barbatul si-a ascuns masina la un prieten si a incercat sa se ascunda in comuna Chiajna.

Dosarul privind agresarea ministrului Barbu: Peste 30 de persoane, in fata Sectiei 10 de Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Craciun si Alexe

Peste 30 de persoane au venit joi dimineata in fata Sectiei 10 Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Claudiu Craciun, Alexandru Alexe si pe ceilalti trei invinuiti in dosarul privind agresarea ministrului Daniel Barbu, chemati sa dea declaratii si sa fie instiintati ca au fost pusi sub acuzare. Claudiu Craciun, unul dintre liderii informali ai miscarii de contestare a proiectului minier de la Rosia Montana, a ajuns la sediul Sectiei 10 de Politie, unde a fost citat ca invinuit, alaturi de alte patru persoane, in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu. Acesta a stat de vorba cu grupul de sustinatori inainte de a intra la audieri.

Barbatul care l-a gasit pe Dzhokhar Tsarnaev povesteste

La sase luni distanta dupa atentatul de la Maratonul din Boston si in timp ce procesul lui Dzhokhar Tsarnaev, unul dintre posibili atacatori este in desfasurare in SUA, presa americana a publicat un interviu rar. Este vorba de un material care il are in centrul atentiei pe barbatul care l-a descoperit in barca aflata in curtea casei sale Dzhokhar Tsarnaev, fiind cel care a avut un aport decisiv la prinderea acestuia.

Procurorul Angela Nicoale, demis din functie dupa ce a fost retinut in cazul de evaziune de peste 50 de milioane de euro

Angela - Eugenia Nicolae, procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe altele decat PHARE) din cadrul Parchetului General, care a fost retinuta luni seara in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, a fost suspendata din functia de procuror.

Procurorul Angela Nicolae, demis din functie dupa ce a fost retinut in cazul de evaziune de peste 50 de milioane de euro

Angela - Eugenia Nicolae, procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe altele decat PHARE) din cadrul Parchetului General, retinuta luni seara in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, a fost suspendata din functia de procuror. Asa au decis marti membrii CSM. in acest dosar, anchetatorii au retinut pana marti la pranz 27 de persoane, insa audierile nu s-au incheiat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )