Libnet.ro
UNICEF

18:00

Procurorul Angela Nicoale, demis din functie dupa ce a fost retinut in cazul de evaziune de peste 50 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Procurorul Angela Nicoale, demis din functie dupa ce a fost retinut in cazul de evaziune de peste 50 de milioane de euro

Angela - Eugenia Nicolae, procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe altele decat PHARE) din cadrul Parchetului General, care a fost retinuta luni seara in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, a fost suspendata din functia de procuror. continuă pe Adevărul

Procurorul Angela Nicolae, demis din functie dupa ce a fost retinut in cazul de evaziune de peste 50 de milioane de euro

Angela - Eugenia Nicolae, procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe altele decat PHARE) din cadrul Parchetului General, retinuta luni seara in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, a fost suspendata din functia de procuror. Asa au decis marti membrii CSM. in acest dosar, anchetatorii au retinut pana marti la pranz 27 de persoane, insa audierile nu s-au incheiat.

UPDATE Procurorul Angela Nicoale, demis din functie. Curtea Suprema decide marti daca va fi arestat preventiv

Angela - Eugenia Nicolae, fost procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe altele decat PHARE) din cadrul Parchetului General, a fost dusa marti la Curtea Suprema cu propunerea de arestare preventiva. Procurorii anticoruptie au decis ca dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, sa fie impartit in trei.

Vicepremierul sirian Qadri Jamil a fost demis din functie

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, l-a demis marti din functie pe vicepremierul responsabil de Afaceri economice, Qadri Jamil, informeaza Global Post. Decizia intervine dupa ce Qadri Jamil s-a intalnit.

Vicepremierul sirian Qadri Jamil, demis din functie prin decret prezidential

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, l-a demis marti din functie pe vicepremierul responsabil de Afaceri economice, Qadri Jamil, un fost disident care s-a alaturat regimului, anunta agentia oficiala SANA,.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, inlocuit din functie dupa ce a fost arestat preventiv.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, comisarul-sef Gabriel Florescu, a fost transferat la Alba-Iulia, unde va prelua functia lui Traian Berbeceanu, arestat preventiv, pentru favorizarea unei grupari acuzate de evaziune fiscala in valoare de 3,5 milioane lei. Citeste si: Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbenceanu, a fost arestat preventiv Prin dispozitie a inspectorului general, cu data de 28 octombrie, seful B. Brasov, comisarul-sef de politie Florescu .

Procurorul Angela Nicolae si fiul ei au fost arestati pentru 29 de zile

Procurorul Angela Nicolae si fiul ei, Daniel , au fost arestati pentru 29 de zile in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, transmite B1 TV. Angela Nicolae a fost suspendata din.

Peste 20 de persoane retinute in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro: Printre acestia, procurorul Angela Nicolae si fiul ei

Peste 20 de persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro, in care este implicat si senatorul PSD Nicolae Badalau. Printre cei retinuti este procurorul Angela Nicolae, dar.

27 de persoane retinute in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro: Printre acestia, procurorul Angela Nicolae si fiul ei

27 de persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro, in care este implicat si senatorul PSD Nicolae Badalau. Printre cei retinuti este procurorul Angela Nicolae, dar si.

Procurorul Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic.

Procurorul Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic de influenta, respectiv complicitate la aceasta infractiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )