Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu, internat cu forta la psihiatrie. Avocata Maria Vasii: Va asigur ca domnul Zglobiu NU este lipsit de discernamant

Antena3 Antena3,
Barbatul care l-a scuipat pe Basescu, internat cu forta la psihiatrie. Avocata Maria Vasii: Va asigur ca domnul Zglobiu NU este lipsit de discernamant

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu la Constanta este internat fortat la psihiatrie. Judecatorii au acceptat cererea procurorilor pentru a fi expertizat psihiatric, barbatul fiind luat de. continuă pe Antena3

VIDEO Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Basescu, internat la Spitalul de Psihiatrie

Adrian Zglobiu va petrece o saptamana la sectia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenta Constanta. Decizia apartine procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta care l-au audiat din nou pe individul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu.

Dezvaluiri incredibile despre procurorul lui Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Basescu

Teodor Nita este procurorul care se ocupa de dosarul lui Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu. Nita are un adevarat palmares in materia scandalurilor de presa. Acesta a.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu refuza internarea la Psihiatrie pentru expertiza

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat, sambata, pe presedintele Traian Basescu, a refuzat internarea in Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare, dupa ce, initial, fusese de acord sa fie expertizat.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu a fost dus la Psihiatrie, dupa ce a incercat sa se sinucida de fata cu procurorii

UPDATE - Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu a fost externat si transportat la Spitalul de Psihiatrie, dupa ce a incercat sa-si ia viata in aceasta dimineata. Adrian Zglobiu a incercat.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, obligat de procurori sa se interneze la psihiatrie

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a fost obligat de procurori sa se interneze la psihiatrie. Adrian Zglobiu va sta 7 zile la Palazu Mare, unde a mai fost dus de doua ori dupa ce a fost retinut. Barbatul.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida de fata cu politistii

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a incercat sa se sinucida, miercuri, in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital pentru o expertiza psihiatrica .

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida de fata cu procurorii

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a incercat sa se sinucida, in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu a incercat sa se sinucida. Adrian Zglobiu a incercat sa-si ia viata de fata cu procurorii. Adrian Zglobiu va sta 7 zile la Spitalul de Psihiatrie din.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu, la Sinteza zilei: imi este frica. Am fost amenintat ca voi ajunge la Poarta Alba, unde voi fi violat

Barbatul care a fost retinut dupa ce l-a scuipat pe Traian Basescu, in Portul Constantei, a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, despre amenintarile care i-au fost aduse imediat dupa.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu nu vrea la psihiatrie fara expertiza

Adrian Zglobiu, care sambata l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, a refuzat internarea in Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare, dupa ce, initial, fusese de acord sa fie expertizat psihiatric, procurorii cerand acum in instanta dispunerea unei astfel de masuri, informeaza Mediafax. Potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Constanta, procurorul de caz a mers, miercuri, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde Adrian Zglobiu fusese dus in urma tentativei de sinucidere. Acolo, barbatul le-a spus anchetatorilor ca vrea sa fie internat pentru expertiza psihiatrica, cerand sa fie dus cu o ambulanta la Sectia de Psihiatrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )