Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: Furnizarea de gaz metan se reia pe scarile neafectate ale blocului din Calarasi. ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Furnizarea de gaz metan se reia pe scarile neafectate ale blocului din Calarasi. ...

Alimentarea cu gaz metan a celorlalte scari din blocul din Calarasi afectat de explozie va fi reluata in cursul zilei de vineri, iar locatarii vor putea reveni in locuinte, a anuntat vineri premierul Victor Ponta. El a precizat ca ancheta va fi coordonata in continuare de procuror, iar decizia va apartine magistratului. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Distrigaz decide azi reluarea alimentarii cu gaz pentru scarile neafectate

Premierul Victor Ponta a declarat ca vor fi ajutate familiile afectate in urma exploziei de la Calarasi, in care o persoana a decedat si alte sase sunt in stare grava.

Victor Ponta: Alimentarea cu gaz se reia pe celelalte scari ale blocului din Calarasi, ancheta continua

Alimentarea cu gaz a celorlalte scari din blocul din Calarasi afectat de explozie va fi reluata in cursul zilei de vineri, iar locatarii vor putea reveni in locuinte, a anuntat, vineri, premierul Victor.

Ancheta continua la Calarasi. Ponta: Alimentarea cu gaz se reia pe celelalte scari ale blocului afectat

Premierul Victor Ponta a vorbit la Palatul Victoria despre concluziile anchetei privind explozia produsa intr-un bloc din Calarasi, in urma careia o persoana a murit, iar mai multe au fost ranite. Ancheta va continua, dar locatarii de la celelalte scari ale blocului pot reveni in caminele lor, a adaugat Ponta.

Ponta: Alimentarea cu gaz se reia pe celelalte scari ale blocului din Calarasi

Premierul Victor Ponta a vorbit la Palatul Victoria despre concluziile anchetei privind explozia produsa intr-un bloc din Calarasi, in urma caruia o persoana a murit, iar mai multe au fost ranite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )