Libnet.ro
UNICEF

08:30

Barcelona - Real Madrid, exploziv in ultimele zece minute: a castigat echipa care a ramas in zece oameni

Adevărul Adevărul,
Barcelona - Real Madrid, exploziv in ultimele zece minute: a castigat echipa care a ramas in zece oameni

Cel mai asteptat meci al weekend-ului din lume, Barcelona - Real Madrid, s-a jucat pe un Camp Nou arhiplin, in memoria legendarului Johan Cruyff, olandezul care s-a stins la mijlocul saptamanii, la 68 de ani, dupa o lupta cu cancerul. continuă pe Adevărul

Timpul va sta in loc 90 de minute: El Clasico Barcelona-Real Madrid, cel mai asteptat duel fotbalistic in Europa, sambata seara

Sambata, de la 21:30, timpul se va opri pentru 90 de minute. Cele mai bune echipe din lume, Barcelona si Real, vor fi din nou fata in fata, intr-o rivalitate fara egal, care a reusit sa imparta, de-a lungul deceniilor, lumea in doua. Indiferent de simpatii, putini nu au o favorita in El Clasico.

Topul salariilor jucatorilor de la FC Barcelona si Real Madrid. Messi i-a luat fata lui Cristiano Ronaldo

Barcelona si Real Madrid se intalnesc diseara pentru a 264 oara. Partida este programata in campionat si va incepe la ora 21. 30, in direct la Digisport si Dolcesport.

Barcelona vs Real Madrid/ Ce ne asteapta in El Clasico - Cifrele marelui derbi

Dupa rusinea traita in meciul tur catalanii s-au impus cu 4-0 pe Santiago Bernabeu, Real Madrid vrea dea lovitura pe Camp Nou impotriva Barcelonei, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXXI din Primera Division. Inainte de acest El Clasico, Barca are un avantaj de 10 puncte in clasament, iar daca albii vor sa mai pastreze sanse la titlu trebuie neaparat sa se impuna in derbiul de sambata seara va incepe la ora 21:30, ora Romaniei).

Barcelona - Real Madrid, azi, ora 21.30. Primul examen important pentru Zidane

Meciul de sambata seara pare o disputa dezechilibrata, tinand cont de faptul ca Barcelona pare scapata in castigatoarea campionatului.

El Clasico: Real Madrid da lovitura pe Nou Camp si invinge Barcelona in zece oameni

Real Madrid a castigat, sambata seara, derby-ul fotbalului spaniol chiar pe terenul rivalei FC Barcelona, cu 2-1, dupa ce a fost condusa, a ramas in inferioritate numerica si a avut un gol anulat la 1-1.

ULUITOR: 850 de euro costa un bilet la El Clasico intre Barcelona si Real Madrid

Sambata seara, de la 21:30, are loc cel mai asteptat eveniment in campionatul de fotbal al Spaniei. FC Barcelona si Real Madrid se vor intalni in duelul titanilor, pe Camp Nou, in compania a 99,354 spectatori.

Surpriza mare pe Camp Nou, la partida dintre Barcelona si Real Madrid

Real Madrid a reusit o victorie surprinzatoare pe Camp Nou, 2 - 1 cu Barcelona, reusind o revenire de senzatie. Barcelona a deschis scorul prin Pique, iar Real a egalat prin Benzema. in minutul 84 Sergio.

OK Diario: Cristiano Ronaldo vinde casele din Madrid - Isi pregateste lusitanul plecarea de la Real Madrid?

Cristiano Ronaldo isi vinde cele doua case pe care le detine in Madrid, sustin jurnalistii de la OK Diario. Gazetarii comenteaza acest lucru ca o dovada clara ca atacantul lusitan ar pleca de la Real Madrid in vara acestui an.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )