Libnet.ro
UNICEF

18:30

Barladul are cei mai multi saraci din tot judetul. Din totalul de 140.000 de vasluieni la limita subzistentei, 16.000 sunt din Barlad

Adevărul Adevărul,
Barladul are cei mai multi saraci din tot judetul. Din totalul de 140.000 de vasluieni la limita subzistentei, 16.000 sunt din Barlad

Peste 140. 000 de persoane din judetul Vaslui vor primi in iunie pachete cu alimente de la Uniunea Europeana, cei mai multi oameni pe lista fiind in Barlad. continuă pe Adevărul

Vasluienii se afla la limita subzistentei! Barladul are cei mai multi saraci din tot judetul

Judetul Vaslui va primi pachete cu alimente de la Uniunea Europeana, iar cei mai multi dintre oameni aflati pe lista sunt din Barlad, apotrivit adevarul. ro. Vor fi distribuite gratuit ajutoare alimentare.

Recordurile Campionatului European. Care sunt echipele de club care trimit cei mai multi jucatori la turneul final

Campionatul European incepe in aceasta seara, cu partida Franta - Romania, prima din istoria echipei nationale in care tricolorii deschid balul.

Top 20 de orase cu cei mai multi miliardari: capitala aflata pe primul loc in 2016, casa pentru 100 de superbogati

Conform unui clasament anual realizat de o firma de consultanta din Shanghai, China, 20 de orase din toata lumea se pot lauda anul acesta cu un numar record de miliardari.

Condamnare grea pentru Ionelas Carpaci, unul dintre cei mai bogati romi: sapte ani si doua luni

Ionelas Carpaci, unul dintre cei mai bogati romi din tara, care si-a luat numele de Ionel Sandner, a fost condamnat definitiv de instanta suprema la sapte ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru pentru instigare la uz de fals, uz de fals, folosire a instrumentelor oficiale false si participatie improprie la abuz in serviciu, toate in forma continuata.

Care sunt cei mai buni sefi din lume, potrivit angajatilor lor. Directorii generali ai Facebook si LinkedIn, in top cinci, Apple si Google cad in clasament

Nu este usor sa iti tii toti angajatii fericiti, dar unii directori generali au reusit: sefii Bain Company, Ultimate Software Group, McKinsey, Facebook si LinkedIn ocupa primele cinci pozitii ale topului celor mai buni directori executivi din SUA, cu o rata de aprobare din partea angajatilor de 97% sau mai mare, potrivit Bloomberg.

Bomba in scandalul Hexi Pharma: Mai multi procurori sunt anchetati. Motivul este incredibil

O noua bomba apare in scandalul Hexi Pharma. Lucrurile s-au intors la 90 de grade si se pare ca mai multi procurori sunt anchetati in acest caz. Motivul este cazul unui pacient mort in urma.

inselaciune in numele ANAF. Un barbat si o femeie banuiti ca au pacalit mai multi agenti economici, retinuti de politisti

Un barbat si o femeie banuiti ca, prin folosirea de calitati mincinoase ce le-ar fi permis efectuarea de controale, ar fi determinat mai multi comercianti sa le remita diferite sume de bani, au fost.

Hexi Farma, firma clona detinuta de Dan Condrea, sustine ca nu a mai livrat nimic din 2009, avand activitatea suspendata, dar in SEAP apare cu zeci de contracte castigate

Reprezentantii Hexi Farma, firma clona a Hexi Pharma, descoperita de Tolo. ro, ambele detinute de Dan Condrea, sustin prin mai multe documente transmise HotNews. ro ca 'firma nu a mai livrat nimic din anul 2009, iar atunci, dupa cum veti vedea din documente, s-a livrat doar la Spitalul Miercurea Ciuc'. Acestia prezinta si o decizie judecatoreasca care ar arata ca firma ar fi avut activitatea suspendata temporar in perioada 1 iunie 2009-31 mai 2012, si spun astfel ca informatiile prezentate de Catalin Tolontan ar fi 'false'. Verificarile HotNews. ro arata ca desi Hexi Farma a avut activitatea suspendata din iunie 2009 si nu are venituri raportate la Ministerul de Finante, in SEAP apare cu zeci de contracte castigate. Reprezentantii Hexi Farma sustin ca ar fi o greseala de raportare in SEAP, toti banii fiind incasati de fapt de catre Hexi Pharma. Vezi in articol ce contracte au castigat Hexi Pharma si Hexi Farma in perioada 2009-2015Citeste si cum explica sefa Agentiei Digitale de ce nu a aparut Hexi Farma in topul achizitiilor de dezinfectanti din perioada 2011-2015, afisat anterior in SEAP.

Constructia celui mai lung pod din sticla se apropie de sfarsit. Cum arata acesta (VIDEO)

Constructia celui mai lung pod din sticla in provincia chineza Hunan, se apropie de sfarsit, cu o lungime totala de aproximativ 430 de metri si o latime de circa 6 metri. Acesta este cel mai lung pod.

The Tower, Dubai - cea mai inalta cladire din lume din 2020

Constructia noului zgarie-nor va incepe in iulie Dezvoltatorul imobiliar Emaar Properties din Dubai a lansat, la finele lunii aprilie, cel mai recent proiect de lux al sau, ce presupune constructia celei mai inalte cladiri din lume, The Tower, care va detrona actualul detinator al acestei pozitii - zgarie-norul Burj Khalifa 828 de metri inaltime). Desi nu a dezvaluit inaltimea noului turn, Emaar Properties a confirmat ca acesta va fi mai inalt decat cladirea Burj Khalifa, care a fost finalizata in 2009.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )