Libnet.ro
UNICEF

17:30

Condamnare grea pentru Ionelas Carpaci, unul dintre cei mai bogati romi: sapte ani si doua luni

Antena3 Antena3,
Condamnare grea pentru Ionelas Carpaci, unul dintre cei mai bogati romi: sapte ani si doua luni

Ionelas Carpaci, unul dintre cei mai bogati romi din tara, care si-a luat numele de Ionel Sandner, a fost condamnat definitiv de instanta suprema la sapte ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru pentru instigare la uz de fals, uz de fals, folosire a instrumentelor oficiale false si participatie improprie la abuz in serviciu, toate in forma continuata. continuă pe Antena3

Ionelas Carpaci, unul din liderii romilor din Timisoara, condamnat la inchisoare si la plata a 1,5 mil. euro daune materiale

Ionelas Carpaci, unul dintre liderii romilor din Timisoara, care si-a luat numele de Ionel Sandner, a fost condamnat definitiv de instanta suprema la sapte ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru mai multe infractiuni si plata a 1,5 milioane de euro daune materiale catre o firma careia i-a vandut un teren cu acte false.

Ministerul Sanatatii: Unul dintre cei doi barbati, raniti in urma exploziei din Harghita, a murit

Unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei care a avut loc in judetul Harghita a murit luni dimineata, potrivit unui comunicat al ministerului Sanatatii. Barbatul, in.

Unul dintre barbatii raniti in explozia din Harghita a murit

Unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei care a avut loc in localitatea harghiteana Siculeni si care a fost transferat ieri de la Miercurea Ciuc la Spitalul de Arsi din Bucuresti a murit, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii MS).

Ionelas Carpaci, dat in urmarire internationala. Liderul mafiei imobiliare din Timisoara, condamnat definitiv la 7 ani si 2 luni de inchisoare

UPDATE: Ionelas Carpaci a fost dat in urmarire nationala si internationala, anunta politistii din Timis din cauza ca nu s-a prezentat sa isi ispaseasca pedeapsa. Carpaci a.

Nasul mafiei imobiliare din Timisoara, Ionelas Carpaci, condamnat definitv la 7 ani si 2 luni de inchisoare

Curtea Suprema a emis sentinta finala in dosarul in care bastanul Ionelas Carpaci, acuzat ca a pus mana pe mai multe imobile din Timisoara, folosindu-se de acte false a fost condamnat definitiv la 7 ani si 2 luni de inchisoare. Judecatorii Curtii Supreme i-au redus lui Carpaci pedeapsa de 10 ani si 4 luni de inchisoare aplicata de Curtea de Apel Timisoara.

Ionelas Carpaci, liderul mafiei imobiliare din Timisoara, condamnat definitiv la 7 ani si 2 luni de inchisoare

Ionelas Carpaci, cunoscut ca si nasul mafiei imobiliare din Timisoara a fost condamnat definitiv la 7 ani si 2 luni de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca a pus.

Reactia geniala a miliardarului Richard Branson, dupa ce si-a surprins unul dintre angajati dormind la serviciu

Celebrul antreprenor Richard Branson si-a surprins unul dintre angajati dormind in timpul servicului. Cunoscut pentru atitudinea sa degajata, Branson a facut imediat o poza alaturi de somnnorosul angajat si.

Cine este Ilie Bolojan, unul dintre cei mai respectati primari din Romania, liberalul care a obtinut al treilea mandat in fruntea Oradei

Ales primarul municipiului Oradea in anul 2008 din primul tur cu 50,3% din voturi, iar in 2012 reales pentru al doilea mandat cu 66,02% din voturi, Ilie Bolojan 47 de ani) a castigat si cel de-al treilea mandat de primar al Oradei cu aproape 71%. Este un liberal autentic, astfel ca nu si-a pus niciodata problema trecerii la alt partid, iar despre tentatie nici nu poate fi vorba.

EXCLUSIV Jonathan Haidt, unul dintre cei mai mari ganditori ai lumii: Unele civilizatii sunt capabile sa interactioneze in mod destul de pasnic, altele nu

Intr-un interviu interviu in exclusivitate pentru Adevarul, profesorul american Jonathan Haidt , inclus de revista Foreign Policy in tot 100 Ganditori global, examineaza originile moralitatii si ale conflictelor umane si concluzioneaza ca, in esenta, suntem cu totii tribali. Autor al cartii Mintea moralista. De ce ne dezbina politica si religia, Haidt explica rolul pe care politica si religia il joaca in coagularea societatilor umane.

MedLife estimeaza afaceri de 117 milioane euro pentru 2016, intra pe o noua nisa medicala si deschide doua clinici

MedLife, unul dintre cei mai mari operatori de servicii medicale private din Romania, a inregistrat o cifra de afaceri de 27,6 milioane de euro in primul trimestru din acest an. De asemenea, compania estimeaza ca va incheia 2016 cu o cifra de 117.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )