Libnet.ro
UNICEF

19:00

Care sunt cei mai buni sefi din lume, potrivit angajatilor lor. Directorii generali ai Facebook si LinkedIn, in top cinci, Apple si Google cad in clasament

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai buni sefi din lume, potrivit angajatilor lor. Directorii generali ai Facebook si LinkedIn, in top cinci, Apple si Google cad in clasament

Nu este usor sa iti tii toti angajatii fericiti, dar unii directori generali au reusit: sefii Bain Company, Ultimate Software Group, McKinsey, Facebook si LinkedIn ocupa primele cinci pozitii ale topului celor mai buni directori executivi din SUA, cu o rata de aprobare din partea angajatilor de 97% sau mai mare, potrivit Bloomberg. continuă pe Adevărul

S-a decis. Care este cel mai valoros brand din lume

Google a redevenit cel mai valoros brand din lume, in topul BrandZTM 2016 al celor mai valoroase 100 de branduri la nivel mondial, publicat miercuri de WPP si Millward Brown, informeaza.

Sfatul celui mai frumos barbat din lume pentru Mihai Morar

Valeriu Gutu, cel mai frumos barbat din lume, a fost invitat in emisiunea Rai da' bunI de la Antena Stars, unde le-a lasat masca pe toate fetele! Acesta a dat lectii de exercitii fizice care.

Bunicuta cu cei mai mari sani din Marea Britanie. Cum arata la 50 de ani si cu 33.000 de lire cheltuite pe implanturi mamare

O femeie in varsta de 50 de ani se afla printre persoanele cu cei mai mari sani din Regatul Unit al Marii Britanii. Se pare ca aceasta a ales sa-si faca cateva operatii estetice pentru a aj.

Cea mai urata culoare din lume are un rol foarte important

Cea mai urata culoare s-ar putea dovedi extrem de utila in viitor. in cazul in care nu va amintiti, Australia a devenit in anul 2012 prima tara din lume care a luat o masura anti-fumat extrem de dura: introducerea pachetelor simple, de aceeasi culoare. Ulterior, numeroase alta tari, printre care se numara Franta, Marea Britanie, [].

Cei mai mari producatori de uraniu din lume. Unde se afla Romania?

Uraniul este un metal care se gaseste atat in roci si in sol, cat si in apa, iar in stare naturala este slab radioactiv. Este folosit, printre altele, in industria farmaceutica, cea militara sau in cea energetica. Aceasta din urma foloseste cele mai.

Secretul orgasmului feminin, dezvaluit romancelor de unul dintre cei mai cunoscuti psihoterapeuti din lume

Aproape 600 de persoane au fost prezente sambata la atelierele sustinute la club Bamboo din Bucuresti de Esther Perel, psiholog si psihoterapeut recunoscut ca una dintre cele mai patrunzatoare voci ale lumii atunci cand vine vorba despre viata de cuplu. Romanii au incercat sa descopere ce nu merge in viata lor de cuplu si ce ii impiedica sa se bucure de intimitate, chiar daca asta a insemnat curajul de a face dezvaluiri extrem de personale.

Care este cea mai saraca tara din lume. Locuitorii o duc din ce in ce mai greu

Dintre cele mai sarace 25 de state ale lumii, 21 se afla pe continentul african, scrie uk. businessinsider. com. Republica Centrafricana a fost desemnata drept cea mai saraca tara din lume, avand un.

Masinile romanesti au succes in RUSIA. Care sunt cele mai cautate modele auto

Automobilele Duster, Logan si Sandero, produse in Romania, s-au situat in mai in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses.

Liga Profesorilor Exceptionali a intrat in linie dreapta: cei mai buni zece profesori din Romania ai anului 2016 asteapta voturile romanilor

Cea de a treia editie a campaniei nationale Liga Profesorilor Exceptionali, lansata de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, a luat startul la sfarsitul lunii aprilie si a ajuns la.

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume. Angela Merkel, pentru a sasea oara consecutiv pe primul loc

Cancelarul german Angela Merkel ocupa pentru al saselea an consecutiv prima pozitie in topul 100 al celor mai influente femei din lume, intocmit de revista Forbes, informeaza bbc. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )