Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hexi Farma, firma clona detinuta de Dan Condrea, sustine ca nu a mai livrat nimic din 2009, avand activitatea suspendata, dar in SEAP apare cu zeci de contracte castigate

Hotnews Hotnews,
 Hexi Farma, firma clona detinuta de Dan Condrea, sustine ca nu a mai livrat nimic din 2009, avand activitatea suspendata, dar in SEAP apare cu zeci de contracte castigate

Reprezentantii Hexi Farma, firma clona a Hexi Pharma, descoperita de Tolo. ro, ambele detinute de Dan Condrea, sustin prin mai multe documente transmise HotNews. ro ca 'firma nu a mai livrat nimic din anul 2009, iar atunci, dupa cum veti vedea din documente, s-a livrat doar la Spitalul Miercurea Ciuc'. Acestia prezinta si o decizie judecatoreasca care ar arata ca firma ar fi avut activitatea suspendata temporar in perioada 1 iunie 2009-31 mai 2012, si spun astfel ca informatiile prezentate de Catalin Tolontan ar fi 'false'. Verificarile HotNews. ro arata ca desi Hexi Farma a avut activitatea suspendata din iunie 2009 si nu are venituri raportate la Ministerul de Finante, in SEAP apare cu zeci de contracte castigate. Reprezentantii Hexi Farma sustin ca ar fi o greseala de raportare in SEAP, toti banii fiind incasati de fapt de catre Hexi Pharma. Vezi in articol ce contracte au castigat Hexi Pharma si Hexi Farma in perioada 2009-2015Citeste si cum explica sefa Agentiei Digitale de ce nu a aparut Hexi Farma in topul achizitiilor de dezinfectanti din perioada 2011-2015, afisat anterior in SEAP. continuă pe Hotnews

Lovitura de gratie data de Dan Condrea statului roman. HEXI FARMA, firma duplicat a Hexi Pharma

O noua ancheta jurnalistica scoate la iveala modul ingenios in care raposatul Dan Condrea a reusit sa insele vigilenta autoritatilor statului. El a creat un duplicat al firmei Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor. Este vorba de o alta firma, inregistrata pe numele fostei sotii, Laura Georgescu, si la care era actionar majoritar, cu 70% din actiuni: HEXI FARMA.

Condrea avea o firma-clona, Hexi Farma, prin care a vandut dezinfectanti de 400.000 de euro spitalelor

Conform Gazetei Sporturilor, Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, avea o firma-clona cu un nume aproape identic: Hexi Farma. Prin intermediul ei, s-au vandut dezinfectanti de 400. 000 de euro spitalelor din Romania.

De ce firma HEXI FARMA, clona a HEXI PHARMA, a fost gasita mai tarziu

Dan Condrea si Laura Georgescu fosta sotie a lui Condrea) nu au figurat ca asociati ai firmei HEXI FARMA, clona a firmei HEXI PHARMA, in registrul comertului computerizat pana la data de 31 mai 2016, din cauza unei erori materiale, se arata intr-o mentiune cuprinsa in raportul de interogare extins emis de Registrul Comertului la solicitarea HotNews. In baza de date a Registrului Comertului care poate fi consultata online apareau pana la sfarsitul lunii mai doar persoanele imputernicite, nu si asociatii persoane fizice.

Condrea avea o firma-clona a companiei Hexi Pharma

Apar date noi in scandalul dezinfectantilor diluati. Dan Condrea livra astfel de substante si printr-o firma clona a companiei Hexi Pharma, scrisa cu F Hexi Farma), nu cu PH, scrie tolo. ro.

Umilinta totala pentru statul roman! Dan Condrea mai avea o firma clona dupa Hexi Pharma

Dan Condrea mai avea o firma numita Hexi Farma! Cu F, nu cu PH! DNA si Ministerul Sanatatii habar n-au, scrie tolo. ro. Detalii INCREDIBILE, contracte semnate in paralel DNA.

Smecherie marca Dan Condrea: A iesit la iveala clona companiei Hexi Pharma ...Hexi Farma. DNA, Parchetul General si Ministerul Sanatatii nu aveau habar (VIDEO)

Noi dezvaluiri incredibile despre modul in care Dan Condrea isi batea joc de autoritatile romane. Afaceristul avea o clona pentru Hexi Pharma de care autoritatile nu aveau habar, potrivit.

Hexi Pharma are birourile in blocul SRI: La parter si etajul 1 este sediul firmei lui Dan Condrea, iar la celelalte locuiesc cadre ala Serviciului (VIDEO, FOTO)

Totul este invaluit in mister in cazul Hexi Pharma. De la moartea suspecta a lui Dan Condrea pana la contractele de milioane de euro pe firma le avea cu statul, toate aceste informatii au.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures NU a incheiat niciun contract cu HEXI FARMA

Claudiu Puiac, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Targu Mures spune ca spitalul condus de el nu a incheiat niciun contract cu firma presupus a fi clonata, Hexi Farma, ci doar cu Hexi Pharma.

Uliana Ochinciuc, fosta sotie a lui Dan Condrea si Mihai Leva, seful de productie al Hexi Pharma, in fata politiei

Sotia lui Dan Condrea si Mihail Leva, seful de productie al Hexi Pharma sunt cercetati sub control judiciar. Ei trebuie sa mearga la sectiile de politie de care apartin. Daca cei doi nu se prezinta in fata politistilor, risca sa ajunga in arest preventiv.

Uliana Ochinciuc a dat cu subsemnatul la Politie. Sotia lui Dan Condrea, anchetata in dosarul Hexi Pharma (VIDEO)

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, a dat cu subsemnatul la Politie. Ea este anchetata in dosarul Hexi Pharma, arata B1 TV. Ochinciuc este cercetata, sub control judiciar, pentru spalare de bani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )