Libnet.ro
UNICEF

07:45

Barometrul bunei guvernari: Cea mai mare nemultumire a liderilor din business este lipsa de rezultate in lupta contra coruptiei. Pe locul I, Primaria Bucurestiului

Hotnews Hotnews,
Barometrul bunei guvernari: Cea mai mare nemultumire a liderilor din business este lipsa de rezultate in lupta contra coruptiei. Pe locul I, Primaria Bucurestiului

Cea mai performanta autoritate publica din Romania este Ministerul Finantelor Publice MFP), potrivit sondajului Barometrului Bunei Guvernari, realizat de Fundatia Romanian Business Leaders in parteneriat cu GfK in randul liderilor din companiile romanesti, care arata ca cele mai slabe rezultate in lupta de combatere a coruptiei sunt inregistrate de functionarii din Primaria Municipiului Bucuresti. continuă pe Hotnews

Barometrul bunei guvernari: Cea mai mare nemultumire a liderilor din business este lipsa de rezultate in lupta contra coruptiei. Pe locul I, Primaria Bucurestiului

Cea mai performanta autoritate publica din Romania este Ministerul Finantelor Publice MFP), potrivit sondajului Barometrului Bunei Guvernari, realizat de Fundatia Romanian Business Leaders in parteneriat cu GfK in randul liderilor din companiile romanesti, care arata ca cele mai slabe rezultate in lupta de combatere a coruptiei sunt inregistrate de functionarii din Primaria Municipiului Bucuresti.

Cea mai mare mamaliga din Romania, pregatita la Cluj.

Cea mai mare mamaliga pregatita vreodata in Romania a fost preparata la Cluj, cu ocazia Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Mamaliga a fost pregatita de bucatarii de la restaurantul Memo 10, detinut de Primaria Cluj-Napoca. Este vorba de o mamaliga de 200 de kilograme, cu branza si cu jumari. Dupa omologarea recordului national, mamaliga a fost impartita participantilor la evenimentul organizat in parcarea Polus Center. La campionatul de gatit din parcare au participat echipe .

Euro, in cea mai mare crestere saptamanala din ultimele sase luni

Moneda unica a trecut pragul de 1,28 dolari pentru prima oara dupa 22 mai Euro s-a apreciat vineri, pe pietele externe, fata de moneda americana, depasind pentru prima oara dupa luna mai pragul de 1,28 dolari.

August 2012 pe piata auto din Statele Unite, cea mai buna luna din 2007

Luna august a fost cea mai buna luna pentru piata auto din Statele Unite din ultimii cinci ani. Pretul mai mare al combustibilului a condus la o crestere a vanzarilor masinilor mici, insa producatorii.

Emma Watson, cea mai periculoasa vedeta in mediul online

Actrita britanica Emma Watson este considerata cea mai periculoasa vedeta din spatiul virtual, pentru simplul motiv ca descarcarile care contin numele ei sunt pline de virusi, scrie The Telegraph. Aceasta.

Clasamentul WTA: Sorana Carstea a urcat pe locul 32 - A devenit cea mai bine clasata jucatoare din Romania

Sorana Carstea a urcat pana pe locul 32 in ierarhia WTA, devenind astfel cea mai bine clasata jucatoare din Romania. Cu 1591 de puncte acumulate, Sorana a intrecut-o pe Monica Niculescu locul 41). Lider se mentine Victoria Azarenka, urmata de Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska.

Corina Cretu: Viviane Reding nu se va afla in cea mai comoda ipostaza la dezbaterile din Parlamentul European

La dezbaterea din Parlamentul European privind situatia din Romania va participa si comisarul Viviane Reding, care nu se va afla in cea mai comoda ipostaza, pentru ca i se va spune ca sprijina un partid si un.

VIDEO Barack Obama a acceptat investitura democratilor pentru o noua candidatura la presedintie: Va confruntati cu cea mai evidenta alegere a acestei generatii

Presedintele american Barack Obama si-a sustinut discursul de investitura joi seara in cadrul Conventiei Nationale a Democratilor, reluand tema sperantei pentru America si afirmand ca, la scrutinul din 6 noiembrie, americanii se confrunta cu cea mai evidenta alegere a acestei generatii. Obama si-a sustinut discursul in sala conventiei democratilor din Charlotte, Carlina de Nord. El i-a urmat vicepresedintelui Joe Biden, care l-a laudat pentru ca a salvat industria auto si pentru ca a condamnat uciderea lui Osama bin Laden, noteaza BBC.

Mitt Romney, atac la adresa lui Barack Obama: Gestionarea dosarului iranian, cel mai mare esec al sau

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Mitt Romney, este de parere ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost cel mai mare esec al acestuia. Republicanul a promis o aborare.

Declaratia facuta despre presedintele Americii care poate schimba viitorul unei tari. E cel mai mare esec

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a declarat ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost probabil cel mai mare esec al acestuia, promitand o aborare diferita daca va fi ales,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )