Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Cretu: Viviane Reding nu se va afla in cea mai comoda ipostaza la dezbaterile din Parlamentul European

B1 B1,
Corina Cretu: Viviane Reding nu se va afla in cea mai comoda ipostaza la dezbaterile din Parlamentul European

La dezbaterea din Parlamentul European privind situatia din Romania va participa si comisarul Viviane Reding, care nu se va afla in cea mai comoda ipostaza, pentru ca i se va spune ca sprijina un partid si un. continuă pe B1

Viviane Reding pledeaza pentru educarea copiilor romi: Altfel va fi o generatie pierduta si vom avea aceleasi probleme si peste 10 ani

Vicepresedintele Comisiei Europene Viviane Reding a declarat ca este in favoarea educarii copiilor romi pentru ca problemele cotidiene, precum evacuarea taberelor de romi din Franta, sa nu mai existe,.

Comisarul european Viviane Reding: Criza financiara face imposibile compromisurile din partea CE in Romania sau Ungaria

Comisia Europeana nu poate si nu trebuie sa faca vreun compromis in Ungaria, Romania sau alt stat membru UE, in contextul actualei crize financiare, a declarat vicepresedintele CE Viviane Reding, intr-un.

Viviane Reding: Urmarim indeaproape evolutia situatiei din Romania

Comisia Europeana nu poate si nu trebuie sa faca vreun compromis in Ungaria, Romania sau alt stat membru UE, in contextul actualei crize financiare, a declarat vicepresedintele CE Viviane Reding, intr-un interviu acordat redactorului-sef al EurActiv Italia, Giampiero Gramaglia.

Viviane Reding: Criza financiara face imposibile compromisurile din partea CE in Romania sau Ungaria

Comisia Europeana nu poate si nu trebuie sa faca vreun compromis in Ungaria, Romania sau alt stat membru UE, in contextul actualei crize financiare, a declarat vicepresedintele CE Viviane Reding, intr-un interviu acordat redactorului-sef al EurActiv Italia, Giampiero Gramaglia, informeaza Mediafax.

VIDEO Barack Obama a acceptat investitura democratilor pentru o noua candidatura la presedintie: Va confruntati cu cea mai evidenta alegere a acestei generatii

Presedintele american Barack Obama si-a sustinut discursul de investitura joi seara in cadrul Conventiei Nationale a Democratilor, reluand tema sperantei pentru America si afirmand ca, la scrutinul din 6 noiembrie, americanii se confrunta cu cea mai evidenta alegere a acestei generatii. Obama si-a sustinut discursul in sala conventiei democratilor din Charlotte, Carlina de Nord. El i-a urmat vicepresedintelui Joe Biden, care l-a laudat pentru ca a salvat industria auto si pentru ca a condamnat uciderea lui Osama bin Laden, noteaza BBC.

BenQ G1 - cea mai subtire camera foto digitala cu display pivotant si obiectiv luminos F1.8, disponibila in Romania (FOTO)

BenQ a lansat in Romania BenQ G1, despre care spune ca este cea mai subtire camera foto digitala cu display pivotant si obiectiv luminos F1. Tehnologia optica avanseaza continuu la BenQ. Noua camera.

Elvetia, cea mai competitiva tara din lume

Elvetia ramane, pentru al patrulea an consecutiv, tara cea mai competitiva din lume, a anuntat, astazi, Forumul Economic Mondial WEF), relateaza sursele de presa.

Raport: Elvetia, cea mai competitiva tara din lume. Romania a coborat pe locul 78 din 144

Elvetia ramane pentru al patrulea an consecutiv tara cea mai competitiva din lume, in timp ce alte tari, inclusiv Statele Unite, au coborat in clasament, a anuntat, miercuri, Forumul Economic Mondial WEF). Singapore isi pastreaza locul al doilea, in timp ce Finlanda este a treia, conform editiei 2012 a Raportului Competitivitatii Mondiale publicat de WEF. Romania ocupa locul 78, in timp ce Bulgaria a urcat semnificativ pe locul 62.

ANM: Fenomentul de seceta afecteaza cea mai mare parte a regiunilor agricole. Ploi slabe cantitativ prognozate in intervalul 4-10 septembrie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a facut publica o informare privind intensitatea fenomenului de seceta in Romania in 2012 precizand ca nivelul umiditatii din sol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in cea mai mare parte a regiunilor agricole si ca seceta se va mentine in perioada imediat urmatoare in conditiile in care in intervalul 4-10 septembrie sunt prognozate ploi slabe cantitativ.

Ford Focus este cea mai vanduta masina din lume

Ford Focus este cea mai vanduta masina la nivel mondial in primele sapte lui ale anului curent. Constructorul american a reusit sa livreze in aceasta perioada peste 500. 000 de exemplare, cu o medie lunara de 74. 688 de unitati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )