Libnet.ro
UNICEF

09:30

Basescu anunta ca va da in judecata Guvernul pentru casa

România Liberă România Liberă,
Basescu anunta ca va da in judecata Guvernul pentru casa

Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru. continuă pe România Liberă

Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa pentru casa

Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru.

Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa pentru casa, avertizand cu instanta

Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru, spunand ca el a agreat cele doua vile din Snagov propuse, dar nu a primit raspuns.

Din 68 au mai ramas 8. Fostul presedinte, Traian Basescu ar putea ajunge la Parchet pentru a da declaratii in dosarele in care e cercetat

Traian Basescu este cercetat de procurori in opt dosare. Prin urmare, fostul presedinte ar putea ajunge in perioada urmatoare la Parchet sa dea declaratii. in prezent, se afla in atentia Parchetului inaltei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )