Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu arunca BNR in razboiul politic despre Rosia Montana si vrea tot aurul in tara. Cine MINTE?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu arunca BNR in razboiul politic despre Rosia Montana si vrea tot aurul in tara. Cine MINTE?

Presedintele Traian Basescu a declarat ca tot aurul care ar fi extras la Rosia Montana ar putea ramane in Romania, cumparat de BNR, care ar putea beneficia de drept de preemptiune. Premierul Victor Ponta il acuza pe presedinte ca minte. continuă pe Wall-Street Ro

Sova: Cer lui Basescu sa faca publice rapoartele SRI despre Rosia Montana si mine, daca ...

Ministrul Dan Sova ii solicita presedintelui Traian Basescu sa faca publice rapoartele SRI in legatura cu Rosia Montana si cu el din ultimele sase luni, daca acestea exista, urmare a acuzatiilor sefului statului la adresa sa, transmite Mediafax. Domnul Traian Basescu a facut ieri luni - n. r. ) o afirmatie simpla in legatura cu mine, spunand ca eu am luat o lege de la RMGC si am pus-o pe masa Guvernului, si anume ca eu, in loc sa fi facut treaba de ministru, am luat o lege de la Rosia Montana, .

Traian Basescu, despre Rosia Montana: Nu se poate atribui prin lege un contract. Cea mai buna solutie este ca Guvernul sa retraga proiectul din Parlament

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a vorbit despre proiectul de la Rosia Montana. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui-Nu se.

Basescu, despre Rosia Montana: Va fi respinsa cu siguranta de Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, raspunzand unei intrebari referitoare la Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, ca aceasta va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala.

Discutiile din online despre Rosia Montana continua: 10.000 mentionari in 24 de ore

In ultimele saptamani se discuta foarte mult in mediul online despre proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Saptamana trecuta, pe 12 septembrie, se scria pe blogul Zelist ca subiectul Rosia Montana atinsese un numar de aproape.

Discutiile din online despre Rosia Montana explodeaza: Mii de comentarii in 24 de ore

In ultimele saptamani se discuta foarte mult in mediul online despre proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Saptamana trecuta, pe 12 septembrie, se scria pe blogul Zelist ca subiectul Rosia Montana atinsese un numar de aproape.

Ce a declarat Zgonea despre Rosia Montana si Biroul permanent al Senatului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca, daca Biroul permanent al Senatului se derobeaza de procedura de urgenta la proiectul Rosia Montana si o transmite Birourilor reunite, acestea vor lua in considerare constituirea unei comisii speciale, transmite Mediafax. Daca Senatul in Biroul Permanent al Senatului, asa cum am citit in presa declaratiile senatorilor, se derobeaza de procedura de urgenta si o transmite catre Birourile permanente reunite, atunci Biroul .

Traian Basescu, despre Rosia Montana: Nu se poate atribui prin lege un contract

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui-Nu se poate atribui prin lege un contract. Acest lucru este.

Glavan: Presedintele comite o eroare de intelegere economica atunci cand afirma ca BNR poate sa cumpere aurul de la Rosia Montana fara ca cetatenii Romaniei sa suporte costul

Presedintele a venit luni seara cu o propunere interesanta, accea ca BNR sa cumpere aurul de la Rosia Montana: Asta este o avere pe care Romania o are in cel mai inalt grad! Important este s-o valorifice in favoarea ei! Vreau sa va spun un lucru, eu l-am mai spus dar nu l-a luat nimeni in considerare in analizele dumneavoastra, Romania nu are nicio problema ca indiferent cine exploateaza resursele de aur, spre exemplu, sa faca ca in tara sa ramana aurul pana la ultimul gram! Avem o rezerva de circa 36 de miliarde de euro, cu tot cu aur, din care avem si valoarea a 103 tone de aur. Nu ne opreste nimeni ca in loc de euro si dolari sa ne marim rezerva in aur, dar nu ne opreste absolut nimeni! Si intr-un mod extrem de convenabil!, a spus Presedintele, citat de profesorul de economie Bogdan Glavan pe blogul lui.

Basescu: Stiu ca finalul jocului privind Rosia Montana va fi o lege respinsa ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca stie ca finalul jocului privind Rosia Montana va consta intr-o lege respinsa de Curtea Constitutionala in principalele prevederi, transmite Mediafax. Seful statului a facut aceasta afirmatie in deschiderea Forumului European pentruDiplomatie Publica, dand astfel un exemplu prin care Romania isi autodistruge imaginea. Vorbesc de exemple la zi - Rosia Montana. Stim ca s-a impins in Parlament o lege neconstitutionala, care nu va putea trece de .

Presedintele Traian Basescu: Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, transmite Mediafax .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )