Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce a declarat Zgonea despre Rosia Montana si Biroul permanent al Senatului.

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Zgonea despre Rosia Montana si Biroul permanent al Senatului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca, daca Biroul permanent al Senatului se derobeaza de procedura de urgenta la proiectul Rosia Montana si o transmite Birourilor reunite, acestea vor lua in considerare constituirea unei comisii speciale, transmite Mediafax. Daca Senatul in Biroul Permanent al Senatului, asa cum am citit in presa declaratiile senatorilor, se derobeaza de procedura de urgenta si o transmite catre Birourile permanente reunite, atunci Biroul . continuă pe România Liberă

Basescu, despre Rosia Montana: Va fi respinsa cu siguranta de Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, raspunzand unei intrebari referitoare la Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, ca aceasta va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala.

Discutiile din online despre Rosia Montana continua: 10.000 mentionari in 24 de ore

In ultimele saptamani se discuta foarte mult in mediul online despre proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Saptamana trecuta, pe 12 septembrie, se scria pe blogul Zelist ca subiectul Rosia Montana atinsese un numar de aproape.

Discutiile din online despre Rosia Montana explodeaza: Mii de comentarii in 24 de ore

In ultimele saptamani se discuta foarte mult in mediul online despre proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Saptamana trecuta, pe 12 septembrie, se scria pe blogul Zelist ca subiectul Rosia Montana atinsese un numar de aproape.

Sova: Cer lui Basescu sa faca publice rapoartele SRI despre Rosia Montana si mine, daca ...

Ministrul Dan Sova ii solicita presedintelui Traian Basescu sa faca publice rapoartele SRI in legatura cu Rosia Montana si cu el din ultimele sase luni, daca acestea exista, urmare a acuzatiilor sefului statului la adresa sa, transmite Mediafax. Domnul Traian Basescu a facut ieri luni - n. r. ) o afirmatie simpla in legatura cu mine, spunand ca eu am luat o lege de la RMGC si am pus-o pe masa Guvernului, si anume ca eu, in loc sa fi facut treaba de ministru, am luat o lege de la Rosia Montana, .

Traian Basescu, despre Rosia Montana: Nu se poate atribui prin lege un contract. Cea mai buna solutie este ca Guvernul sa retraga proiectul din Parlament

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a vorbit despre proiectul de la Rosia Montana. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui-Nu se.

Basescu arunca BNR in razboiul politic despre Rosia Montana si vrea tot aurul in tara. Cine MINTE?

Presedintele Traian Basescu a declarat ca tot aurul care ar fi extras la Rosia Montana ar putea ramane in Romania, cumparat de BNR, care ar putea beneficia de drept de preemptiune. Premierul Victor Ponta il acuza pe presedinte ca minte.

Traian Basescu, despre Rosia Montana: Nu se poate atribui prin lege un contract

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui-Nu se poate atribui prin lege un contract. Acest lucru este.

VIDEO Ce inteleg elevii din problemele tarii: Stie careva care este melodia din reclama despre Rosia Montana cu Maia Morgenstern? Chiar imi place

Pe site-ul tpu. ro, cel mai mare portal romanesc pentru copii si adolescenti, se dezbat problemele arzatoare ale tarii: proiectul Rosia Montana, cainii maidanezi si frizurile politicienilor.

Societatea Timisoara despre Rosia Montana: Adevarata mina de aur este posibilitatea pe care o avem, dar nu o folosim

Duminica, de la ora 17. 00, timisorenii care nu sunt deacord cu proiectul Rosia Montana vor iesi din nou in strada. Societatea Timisoara, din care fac parte mai multe personalitati ale orasului, si-a manifestat public sustinerea fata de opozantii proiectului.

Adrian Nastase: Interpelarile referitoare la Rosia Montana, in Parlamentul Romaniei, au fost extrem de numeroase

Fostul premier Adrian Nastase a scris pe blogul sau un scurt text despre Rosia Montana, in care a aratat ca, in ultimii 14 ani, interpelarile din Parlament referitoare la acest proiect au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )