Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu: Daca ar fi inteligent, Dragnea s-ar da la o parte din fruntea PSD. Este epuizat

B1 B1,
Basescu: Daca ar fi inteligent, Dragnea s-ar da la o parte din fruntea PSD. Este epuizat

Daca ar fi inteligent, Liviu Dragnea s-ar da la o parte din fruntea PSD-ului, a declarat fostul presedinte Traian Basescu. Senatorul PMP este de parere ca daca Dragnea si fidelii lui s-ar retrage de la conducerea. continuă pe B1

BASESCU: Daca ar fi inteligent, Liviu Dragnea s-ar da la o parte din fruntea PSD-ului

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, crede ca, daca liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi inteligent, s-ar da la o parte din fruntea partidului, pentru ca este epuizat si nu mai poate fi steagul formatiunii.

BARBU: Loteria Romana va putea face parte din Fondurile suverane de dezvoltare

Guvernul a decis, astazi, printr-o ordonanta de urgenta, ca Loteria Romana va putea face parte din Fondurile suverane de dezvoltare si investitii, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

Tudorel Toader, pe faras. Dragnea ii transmite, din Calarasi, sa-si faca bagajele

Seful PSD da semnalul pentru Tudorel Toader: asa nu se mai poate, i-a transmis Liviu Dragnea ministrului Justitiei. Presedintele PSD este extrem de suparat pentru ca, de luni bune, Tudorel Toader anunta doua ordonante de urgenta care sa modifice Codurile penal si de procedura penala si care sa reglementeze situatia completurilor de 5 judecatori de [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )