Libnet.ro
UNICEF

05:00

Basescu ii decoreaza pe Moshe Kantor si pe Aurel Vainer.

România Liberă România Liberă,
Basescu ii decoreaza pe Moshe Kantor si pe Aurel Vainer.

Presedintele Traian Basescu ii decoreaza, astazi, pe presedintele Congresului European Evriesc, Moshe Kantor, si pe presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, Aurel Vainer, la Palatul Cotroceni, Sala Unirii. Deputatul Aurel Vainer a mai fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de ofiter, de Traian Basescu in decembrie 2013. Aurel Vainer a fost decorat pentru merite in imbunatatirea dialogului interreligios, consolidarea legaturilor romano - israeliene si promovarea . continuă pe România Liberă

Sinteza zilei: Presedintele Traian Basescu, incapabil sa ierte?

Mihai Gadea l-a provocat marti pe presedintele Traian Basescu, cerandu-i sa dovedeasca daca cineva din trustul de presa pe care jurnalistul il reprezinta a luat bani pentru asa-numita campanie de gratiere a.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, de la ora 19. 30, o declaratie de presa, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu face declaratii, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )