Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 19.30

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, de la ora 19. 30, o declaratie de presa, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier

Azi, majoritatea parlamentara, si in mod deosebit PSD, partener cu UDMR, au protrejat investigarea unui act de coruptie la nivel parlamentar . ) Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier, a declarat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara la Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia presedintelui.

Presedintele Traian Basescu face declaratii, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

Sinteza zilei: Presedintele Traian Basescu, incapabil sa ierte?

Mihai Gadea l-a provocat marti pe presedintele Traian Basescu, cerandu-i sa dovedeasca daca cineva din trustul de presa pe care jurnalistul il reprezinta a luat bani pentru asa-numita campanie de gratiere a.

Declaratii Traian Basescu, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu: Legea certificatelor verzi a fost retrimisa Parlamentului pentru ca lipsea un aviz de la Comisia Europeana. Guvernul sustine ca presedintele minte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca Legea certificatelor verzi este in Parlament si a fost retrimisa pentru ca trebuia sa vina un aviz de la Comisia Europeana, precizand ca nu are nimic.

Traian Basescu: Legea certificatelor verzi a fost retrimisa Parlamentului pentru ca lipsea un aviz de la Comisia Europeana

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca Legea certificatelor verzi este in Parlament si a fost retrimisa pentru ca trebuia sa vina un aviz de la Comisia Europeana, precizand ca nu are nimic.

Traian Basescu: Cer interzicerea prezentei Jobbik pe teritoriul Romaniei/ Cine e Jobbik, partidul extremist maghiar atacat de seful statului

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, Guvernului si Parlamentului emiterea unui act normativ prin care sa fie interzisa prezenta pe teritoriul Romaniei a membrilor partidului maghiar Jobbik. E un partid extremist, comportamentul lor de la Targu Mures justifica o astfel de masura, a spus seful statului. Jobbik - Miscarea pentru o Ungarie mai Buna - reprezinta extrema dreapta in Ungaria. Partidul condus de Vona Gabor detine 43 de mandate din totalul de 386 in Legislativul de la Budapesta. Jobbik si aripa sa paramilitara, Garda Maghiara, s-au remaracat ca miscari de extrema dreapta, ultranationaliste, iredentiste, antisemite si eurosceptice. Jobbik militeaza pentru autodeterminare si autonomie teritoriala a asa-numitului Tinut Secuiesc, care in Evul Mediu se intindea peste actualele judete romanesti Harghita, Covasna si mare parte din Mures.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: In acest mandat, nu am gratiat pe nimeni, nici macar pe motive umanitare. Am preferat sa respect judecatorul

Presedintele Traian Basescu a precizat marti seara, la intrebarile ziaristilor legate de solicitarile de gratiere a fostului fotbalist Gica Popescu, ca, daca in primul mandat a acordat putine gratieri, in cel prezent nu a acordat nici macar una, deoarece a preferat sa respecte judecatorul.

Gheorghe Stefan: Am fost si voi ramane alaturi de Traian Basescu.

Gheorghe Stefan s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara, anuntul sau fiind facut la Piatra Neamt, la o conferinta de presa la care a participat si Elena Udrea. Stefan a declarat ca mereu a fost alaturi de Traian Basescu si asa va ramane in continuare, conform Agerpres. Intotdeauna am fost alaturi de Traian Basescu si voi ramane alaturi de el, a declarat, sambata, Gheorghe Stefan, o data cu inscrierea sa in Fundatia Miscarea Populara. Primarul de Piatra Neamt a adaugat ca decizia sa era .

Victor Ponta calca pe urmele lui Traian Basescu.

Oricat de mult s-ar stradui Victor Ponta sa-l ridiculizeze sau sa-l demonizeze pe Traian Basescu, prin declaratii ironice sau jignitoare, faptele sale tradeaza imensa veneratie pe care i-o poarta. Oricat de greu le-ar fi votantilor sai sa accepte, realitatea este ca modelul de lider al premierului nu este nimeni altcineva decat presedintele. Sigur, ADN-ul sau politic este cel preluat de la Adrian Nastase, iar modelul aspirational este Tony Blair, dar pe cine incearca sa imite si chiar sa .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )