Libnet.ro
UNICEF

06:00

Basescu, despre cartea Adrianei Saftoiu: Multi oameni amarati in ziua de azi

Antena3 Antena3,
Basescu, despre cartea Adrianei Saftoiu: Multi oameni amarati in ziua de azi

Fostul presedinte Traian Basescu a spus, intrebat ce parere are despre cartea fostului sau consilier prezidential Adriana Saftoiu, ca sunt multi oameni amarati in ziua de azi. N-am citit cartea. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre cartea Adrianei Saftoiu: Multi oameni amarati in ziua de azi

Traian Basescu a declarat la B1 TV ca nu a citit cartea Adrianei Saftoiu, fosta purtatoare de cuvant a Administratiei Prezidentiale, dar a subliniat ca o persoana nu ar trebui sa isi incalce principiile, chiar daca trece prin perioade mai dificile si ca, spre deosebire de restul consilierilor prezidentiali, despartirea de Saftoiu a fost mai complicata.

Traian Basescu, despre cartea lansata de Adriana Saftoiu: Nu am citit-o, dar as trage o concluzie...multi amarati in ziua de azi

Adriana Saftoiu, fost purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu isi lanseaza cartea intitulata Cronica de Cotroceni, duminica, in cadrul Bookfest 2015, in cadrul.

Udrea era folosita de Basescu sa isi atace adversarii dar si aliatii politici. Dezvaluiri explozive in cartea Adrianei Saftoiu despre relatia celor doi

Elena Udrea era folosita de Traian Basescu sa isi atace adversarii dar si aliatii politici, potrivit fostei consigliere prezidentiale, Adriana Saftoiu. Tot Udrea era cea care suna la patronii televiziunilor.

Traian Basescu, despre dosarul Microsoft: E o minciuna faptul ca Dinu Pescariu si Claudiu Florica s-au dus din proprie initiativa la DNA

Despre dosarul Microsoft a vorbit fostul presedinte Traian Basescu in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV si a spus ca e o minciuna ca Dinu Pescariu si Claudiu Florica s-au dus din proprie.

Traian Basescu, despre Codul Silvic: Ponta si Iohannis s-au facut ca au un conflict. Problema e cati copaci taiem (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica seara, ca in ceea ce privestre Codul Silvic, premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis au mimat un conflict, caci adevarata problema este taierea in mod excesiv.

Ce spune Traian Basescu despre dosarul Microsoft

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat pentru B1 TV cu privire la dosarul Microsoft ca Dinu Pescariu si Claudiu Florica nu s-au dus din proprie initiativa la DNA.

Traian Basescu, despre dosarul Referendumului: Condamnarea lui Dragnea nu este o dovada a fraudarii. Daca eu vad un vinovat, eu vad la acel slugoi din sectia de votare

Traian Basescu a declarat duminica seara, cu privire la dosarul Referendumului, ca nu considera ca este neaparat vina lui Liviu Dragnea, care a fost condamnat in acest dosar. Mai degraba, ar fi vina.

Traian Basescu, despre cazul Ponta - ofiter acoperit: SRI a spus ca nu au voie sa dea aceasta informatie. Daca o faceau, il chemam pe premier sa o spuna public

Fostul presedinte a spus, facand referire la cazul Ponta - ofiter acoperit, ca SRI nu a vrut sa ii dea aceasta informatie, desi, subliniaza Basescu, serviciul avea aceasta obligatie, avand in vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )