Libnet.ro
UNICEF

18:30

Basescu, despre disputa Ponta-Iohannis pe tema Codului Silvic: Nicio tabara nu vrea incetarea taierilor. Ce propune fostul presedinte

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre disputa Ponta-Iohannis pe tema Codului Silvic: Nicio tabara nu vrea incetarea taierilor. Ce propune fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat duminica, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, conflictul aparut intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta referitor la noul Cod Silvic care urmeaza sa fie dezbatut de Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni,, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

Lucia Varga, fosta ministra a Mediului, ataca PSD pe tema Codului Silvic

Fosta ministra delegata a Apelor si Padurilor, deputata PNL Lucia Varga, critica reactia actualului ministru de resort care a spus ca ar putea suspecta Consiliul Concurentei de interese dupa ce institutia a cerut un punct de vedere din partea CE privind proiectul de modificare a Codului Silvic, transmite Mediafax.

Basescu, despre ideea lui Ponta de a opri exportul de masa lemnoasa: Ponta draga, daca vrei sa faci un bine minimal tarii, citeste si tu Tratatul de la Lisabona

Fostul presedinte Traian Basescu ii pune in vedere premierului Victor Pona ca nu poate interzice exporturile de masa lemnoasa neprelucrata pentru ca va fi taxat de catre Comisia Europeana. Fostul sef al statului recomanda Guvernului sa elaboreze un program de protejare a padurilor, ca fiind solutia salvatoare pentru padurile taiate ilegal.

Ce spune Traian Basescu despre scandalul Codului Silvic

Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook in care a subliniat ca adevarata problema din toata disputa pe marginea codului Silvic o reprezinta defrisarile irationale, si a criticat actorii implicati in scandal ca nu vor sa se atinga de fondul cauzei.

Traian Basescu, despre conflictul dintre Ponta si Iohannis legat de Codul silvic: Nicio tabara nu vrea sa puna punctul pe I, incetarea sau rationalizarea taierilor

Fostul presedinte Traian Basescu a comantat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV primul conflict institutional major aparut intre presedinte si pr.

Traian Basescu, despre conflictul dintre Ponta si Iohannis legat de Codul silvic: Nicio tabara nu vrea sa puna punctul pe I, incetarea sau rationalizarea taierilor (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comantat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV primul conflict institutional major aparut intre presedinte si pr.

Holzindustrie Schweighofer i-a scris presedintelui Camerei Deputatilor despre modificarea Codului Silvic: Prejudiciul total la bugetul Romaniei ar fi de peste 10 milioane EUR pe an

Compania austriaca Holzindsutrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare, datata 10 mai si semnata de CEO-ul companiei, Gerald Schweighofer, presedintelui Camere Deputatilor Valeriu Zgonea, in care ii solicita acestuia parerea despre modificarea Codului Silvic, semnaland in scrisoare articolul care se refera la introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa.

Holzindustrie Schweighofer i-a scris lui Zgonea despre modificarea Codului Silvic: Va avea un impact negativ asupra tratatului bilateral de investitii dintre Austria si Romania

Holzindustrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Austriecii se pland de modificarile codului Silvic privind limitarea la 30% a achizitiei de masa lemnoasa si.

Camera Deputatilor va discuta miercuri cererea de reexamminare a Codului Silvic

Camera deputatilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic, precum si proiectul legii insolventei persoanei fizice, a anuntat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )