Libnet.ro
UNICEF

00:07

Camera Deputatilor va discuta miercuri cererea de reexamminare a Codului Silvic

B1 B1,
Camera Deputatilor va discuta miercuri cererea de reexamminare a Codului Silvic

Camera deputatilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic, precum si proiectul legii insolventei persoanei fizice, a anuntat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, informeaza. continuă pe B1

Camera Deputatilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic

ACTUALIZARE 16:54 Camera Deputatilor va dezbate in sedinta de miercuri cererea de reexaminare a presedintelui la Codul Silvic si proiectului legii insolventei persoanei fizice, a anuntat secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici. * Lucia Varga: Liberalii ar putea vota Codul Silvic numai daca se elimina articolul 20.

Codul Silvic va fi dezbatut, miercuri, in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor va dezbate, in sedinta de miercuri, cererea de reexaminare a presedintelui la Codul Silvic si proiectului legii insolventei persoanei fizice, a anuntat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, informeaza Mediafax.

Basescu, despre disputa Ponta-Iohannis pe tema Codului Silvic: Nicio tabara nu vrea incetarea taierilor. Ce propune fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat duminica, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, conflictul aparut intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta referitor la noul Cod Silvic care urmeaza sa fie dezbatut de Camera Deputatilor.

Holzindustrie Schweighofer i-a scris presedintelui Camerei Deputatilor despre modificarea Codului Silvic: Prejudiciul total la bugetul Romaniei ar fi de peste 10 milioane EUR pe an

Compania austriaca Holzindsutrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare, datata 10 mai si semnata de CEO-ul companiei, Gerald Schweighofer, presedintelui Camere Deputatilor Valeriu Zgonea, in care ii solicita acestuia parerea despre modificarea Codului Silvic, semnaland in scrisoare articolul care se refera la introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa.

Holzindustrie Schweighofer i-a scris lui Zgonea despre modificarea Codului Silvic: Va avea un impact negativ asupra tratatului bilateral de investitii dintre Austria si Romania

Holzindustrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Austriecii se pland de modificarile codului Silvic privind limitarea la 30% a achizitiei de masa lemnoasa si.

Holzindustrie Schweighofer, scrisoare catre Zgonea pe modificarea Codului Silvic

Holzindustrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in care se plange de modificarea Codului Silvic privind limitarea la 30% a achizitiei de masa lemnoasa si ii cere opinia acestuia, Biroul Permanent stabilind trimiterea scrisorii la Comisia juridica.

Holzindustrie Schweighofer, scrisoare catre Zgonea pe modificarea Codului Silvic. BP a trimis-o Comisiei juridice

Holzindustrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in care se plange de modificarea Codului Silvic privind limitarea la 30% a achizitiei de masa lemnoasa si ii.

Ce spune Traian Basescu despre scandalul Codului Silvic

Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook in care a subliniat ca adevarata problema din toata disputa pe marginea codului Silvic o reprezinta defrisarile irationale, si a criticat actorii implicati in scandal ca nu vor sa se atinga de fondul cauzei.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni,, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )