Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre MCV si aderarea la spatiul Schengen: Cred ca vom obtine un rezultat bun in decembrie

Antena3 Antena3,
Basescu, despre MCV si aderarea la spatiul Schengen: Cred ca vom obtine un rezultat bun in decembrie

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o emisiune televizata ca spera la un rezultat bun la urmatoarea evaluare a Romaniei, in ceea ce priveste aderarea la spatiul Schengen si raportul. continuă pe Antena3

Basescu, despre casatoriile gay: Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui

Traian Basescu, presedintele tarii noastre, a afirmat, astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, referitor la liberalizarea casatoriilor gay, ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui si ca, daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat, femeie cu femeie, este problema lor.

Traian Basescu, despre casatoriile intre persoane de acelasi sex: Fiecare face ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca fiecare om este liber sa faca ce vrea intre peretii casei, intrebat care este parerea personala despre casatoriile intre.

Traian Basescu despre casatoria intre homosexuali : Eu sunt de acord cu libertatea fiecarui om ...

Intrebat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV despre sensibilul subiect al casatoriei intre homosexuali, Traian Basescu a raspuns astfel Eu sunt de acord cu libertatea fiecarui om sa faca ce vrea cu viata lui, inclusiv cu aceasta, pentru ca ce facem fiecare intre peretii casei este problema noastra. A reglementa acest lucru prin Constitutie este o mare greseala. Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui. Eu sunt crestin ortodox si respect perceptele .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )