Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu, despre propunerea lui Antonescu de rediscutare a modificarilor la Codul Penal: Slava Domnului! Astia sunt ca hotul prins la furat

B1 B1,
Basescu, despre propunerea lui Antonescu de rediscutare a modificarilor la Codul Penal: Slava Domnului! Astia sunt ca hotul prins la furat

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, referindu-se la anuntul lui Crin Antonescu ca va solicita rediscutarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal, ca incep sa se trezeasca si sunt ca . continuă pe B1

Basescu, despre viitorul presedinte: PSD-ul nu poate castiga singur, iar PNL-ul are nevoie de un Antonescu mai consecvent

Presedintele Traian Basescu a vorbit despre viitorul presedinte in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, precizand ca PNL-ul ar avea sanse, intr-o eventuala alianta, sa dea seful statului la.

Basescu, despre scoaterea parlamentarilor de sub incidenta Codului Penal: Politicienii se ridica din nou asupra legii

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti, despre amendamentele aduse la Codul Penal potrivit carora parlamentarii ies de sub incidenta acestuia pe fapte de coruptie. Ziua de azi este o alta proba ca.

Ponta, despre Legea minelor: Antonescu s-a lasat singur in offsaid

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, l-a atacat, joi, pe Crin Antonescu, spunand ca presedintele PNL si-a continuat jocul la offside si in cazul proiectului legii minelor, dar ca de aceasta data s-a lasat.

INTERVIU Traian Basescu, despre modificarea Codului Penal: E o tentativa de hotie ordinara

Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a facut o ampla radiografie a evenimentelor scandaloase petrecute in aceasta saptamana in Parlamentul Romaniei.

Basescu, despre modificarile aduse Codului penal: o tentativa de hotie ordinara

Presedintele Traian Basescu a calificat modificarile aduse de parlamentari Codului penal drept o tentativa de hotie ordinara. intr-un interviu pentru Adevarul. ro, seful statului recunoaste ca nu a stiut.

Traian Basescu despre unirea cu R.Moldova: Va fi un proiect de care ma voi ocupa dupa terminarea mandatului, eu cred in acest lucru

Traian Basescu a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca se va ocupa categoric, dupa terminarea mandatului de presedinte, de proiectul privind unificarea Romaniei cu Republica Moldova. Cand nu voi mai angaja statul roman, ma voi dedica unui proces de explicare, de ce trebuie sa se intample, a spus seful statului.

Traian Basescu, despre modificarea Codului Penal: Nu am vazut atata hidosenie in vreo lege. E numai mentalitatea unor ticalosi

Presedintele Traian Basescu a atacat dur modificarile aduse de USL Codului penal, sustinand ca legea este de o hidosenie rara si ca multi au votat in necunostinta de cauza, sa fie multumit.

Traian Basescu, despre acciza la carburanti: Nu este necesara, bugetul are resurse suficiente

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la emisiunea Buna seara, Romania, ca isi mentine punctul de vedere vizavi de acciza la carburanti. Nu trebuie introdusa deloc, in buget.

Basescu, despre declaratia ministrului Culturii privind banii pentru bolnavii de HIV: Este gresita

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca afirmatia ministrului Culturii, Daniel Barbu, care masoara banii pentru bolnavii de HIV in festivaluri, este gresita, in conditiile in care Romania are.

Basescu despre Ponta si accizele la combustibili: Putem construi un dialog in continuare

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca a luat nota de declaratia premierului privind cresterea accizei la benzina si amanarea celei pe motorina si ca este deschis la dialog cu Guvernul pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )