Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre SCANDALUL MOMENTULUI: Daca eram la Cotroceni, faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv al structurilor de securitate din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre SCANDALUL MOMENTULUI: Daca eram la Cotroceni, faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv al structurilor de securitate din Romania (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre dezvaluirile lui Sebastian Ghita. Basescu a declarat ca, in mod cert Florian. continuă pe B1

Basescu, despre SCANDALUL MOMENTULUI: Daca eram la Cotroceni, faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv al structurilor de securitate din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre dezvaluirile lui Sebastian Ghita. Basescu a declarat ca, in mod cert Florian.

Traian Basescu: Daca eram la Cotroceni, nu as fi avut liniste. Faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca daca ar mai fi fost la Cotroceni, ar fi facut din gasirea lui Sebastian Ghita cel mai important obiectiv si ar fi mobilizat toate structurile de securitate pentru a-l gasi pe omul de afaceri, potrivit News. ro. In ceea ce priveste inregistrarea in care aparea vorbind despre dosarul lui Dan Voiculescu, Basescu s-a declarat 99% convins ca Ghita a fost cel care l-a inregistrat, subliniid ca inregistrarea este editata.

Traian Basescu: Daca eram la Cotroceni, faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv al structurilor de securitate din Romania. Sunt furios ca si-a permis sa ma inregistreze

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la B1 TV, ca daca ar fi fost seful statului, ar fi mobilizat toate structurile de securitate pentru gasirea fostului deputat disparut Sebastian Ghita. Totodata, liderul PMP a vorbit si despre inregistrarea difuzata de omul de afaceri, precizand ca este 99% convins ca Sebastian Ghita l-a inregistrat cand vorbea despre dosarul lui Dan Voiculescu.

Basescu, despre Kovesi si Coldea: Sunt responsabili de ce li se intampla, cu abuzurile pe care le-au facut in 2015 si 2016. Ei au facut un tandem nepotrivit (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Doar de politician, despre Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, precizand ca acestia formeaza un.

Traian Basescu, despre suspendarea lui Florian Coldea: O reactie fireasca. Sper ca acea comisie sa fie corecta

Fostul presedinte Traian Basescu, cel care l-a numit pe Florian Coldea in functia de adjunct al directorului SRI in 2005, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca ancheta interna in cazul lui Florian Coldea este o reactie fireasca pentru ca tavalugul mediatic ajunsese prea departe.

Traian Basescu, despre suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea: Era o masura necesara. Institutia trebuia sa reactioneze

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat cu privire la suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, explicand ca masura luata, joi seara, de directorul Eduard Hellvig era necesara.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )