Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea: Era o masura necesara. Institutia trebuia sa reactioneze

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea: Era o masura necesara. Institutia trebuia sa reactioneze

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat cu privire la suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, explicand ca masura luata, joi seara, de directorul Eduard Hellvig era necesara. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis reactie dura dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Traian Basescu daca are inregistrari sa le duca procurorilor (VIDEO)

Sebastian Ghita a dat in ultima perioada publicitatii mai multe inregistrari in care lanseaza acuzatii grave la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a prim-adjunctului SRI, Florian.

VIDEO + FOTO. Sebastian Ghita revine cu noi acuzatii la adresa prim-adjunctului SRI: Am fost in vacante impreuna cu Coldea si Dincu. Dan Andronic a confirmat intalnirea cu Coldea, la Istanbul, dar a precizat ca nu isi aminteste de Ghita

Un post de televiziune din Romania a transmis o noua inregistrare a fostului deputat Sebastian Ghita, in care, mogului IT dezvaluie ca a avut o legatura stransa de prietenie cu generalul SRI Florian Coldea.

VIDEO + FOTO. Sebastian Ghita revine cu noi acuzatii la adresa prim-adjunctului SRI: Am fost in vacante impreuna cu Coldea si Dincu

Un post de televiziune din Romania a transmis o noua inregistrare a fostului deputat Sebastian Ghita, in care, mogului IT dezvaluie ca a avut o legatura stransa de prietenie cu generalul SRI Florian Coldea.

Traian Basescu, dupa suspendarea lui Coldea: Nu stiu daca va iesi si Kovesi. Asta trebuie sa decida CSM si Ministerul Justitiei (VIDEO)

General-locotenentul Florian Coldea a fost suspendat joi de SRI din functie in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita despre persoana sa, el urmand a fi cercetat. Detalii AICI) Fostul presedin.

Prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, a fost suspendat din functie de Eduard Hellvig. Directorul SRI a dispus o ancheta care verifica inclusiv documente prezentate de cel vizat in ancheta interna

Prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, a fost suspendat din functie de directorul Eduard Hellvig, in urma acuzatiilor aduse, miercuri seara, de fostul deputat Sebastian Ghita. Comisia de ancheta a SRI a declansat verificari pentru a stabili daca institutia a fost vulnerabilizata si daca generalul Coldea a incalcat regulamentele interne.

Udrea: Demiterea lui Coldea e inceputul. Sa urmeze repararea abuzurilor comise de sistemul represiv construit de el

Elena Udrea comenteaza, intr-o postare pe Facebook, suspendarea prim-adjunctului SRI Florian Coldea si ancheta interna impotriva acestuia, afirmand ca demiterea lui Coldea este inceputul si ca trebuie sa urmeze repararea abuzurilor comise de sistemul represiv construit de acesta si de apropiati.

Traian Basescu: Indiferent de rezultatul anchetei, Coldea nu mai ramane prim-adjunctul SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, la B1 TV, ca, indiferent de rezultatul anchetei interne care are loc la Serviciul Roman de Informatii, generalul Florian Coldea nu va mai ramane prim-adjunctul directorului SRI.

Dan Andronic: M-am intalnit cu generalul SRI Florian Coldea in 2010 pe aeroportul din Istanbul, nu stiu de unde venea

Dan Andronic a confirmat miercuri seara, pentru Evenimentul Zilei, ca s-a intalnit cu generalul SRI Florian Coldea pe aeroportul din Istanbul, in februarie 2010, la scurt timp dupa ce Romania TV a difuzat o inregistrare video in care Sebastian Ghita a fost in vacanta impreuna cu Coldea in insulele Seychelles si ca la intoarcere s-au intalnit cu Andronic, care poate confirma informatia.

VIDEO. Klaus Iohannis, despre inregistrarile fostului deputat Sebastian Ghita: Daca Traian Basescu le are, sa le puna la dispozitia procurorilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, dupa intalnirea cu premierul Sorin Grindeanu, ca daca Traian Basescu are inregistrari ar trebui sa le prezinte procurorilor.

Traian Basescu o apostrofeaza pe Gabriela Firea: De ce nu apeleaza la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc cu alimente si sume de la bugetul statului?

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui sa apeleze pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare la asistatii social.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )