Libnet.ro
UNICEF

06:15

Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI

Traian Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI, pentru a doua oara in aceasta saptamana, conform Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu se intalneste din nou cu FMI, a doua oara in decurs de o saptamana

Traian Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Delegatia FMI se va intalni de asemenea si cu premierul Victor Ponta. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu va sustine declaratii la ora 18,30. Urmareste LIVE ce are presedintele de spus

Traian Basescu va sustine astazi, la ora 18,30, declaratii de la Palatul Cotroceni. Presedintele se va intalni maine din nou cu delegatia cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei .

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului.

Fara antrenorul principal, dar din nou cu antrenorul din teren

Branko Cuic a fost din nou principalul artizan al lui BC Mures. La cel de-al 6-lea succes stagional, si consecutiv. in absenta antrenorului principal Srecko Sekulovic. insa, antrenorul din teren a fost la datorie inca o data. Cuic a orchestrat joc.

Israelul a bombardat din nou Siria!

Israelul a reactionat militar din nou unor tiruri cu obuze lansate din Siria, atacand o baterie de artilerie care ar apartine armatei siriene, informeaza sursele de presa.

Israelul a bombardat din nou Siria

Israelul a reactionat militar din nou unor tiruri cu obuze lansate din Siria, atacand o baterie de artilerie care ar apartine armatei siriene, informeaza sursele de presa.

Presedintele Traian Basescu se va intalni din nou, miercuri, cu delegatia comuna FMI, CE si BCE

Presedintele Traian Basescu se va intalni, miercuri, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, la finalul vizitei efectuata de aceasta in Romania, informeaza.

Traian Basescu se va intalni, din nou, miercuri cu delegatia FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu va avea, miercuri, o noua intrevedere la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, la finalul vizitei efectuata de aceasta in Romania, potrivit site-ului oficial al Presedintiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )