Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire. continuă pe Hotnews

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului.

Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI

Traian Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI, pentru a doua oara in aceasta saptamana, conform Antena3. ro.

Traian Basescu se va intalni, din nou, miercuri cu delegatia FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu va avea, miercuri, o noua intrevedere la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, la finalul vizitei efectuata de aceasta in Romania, potrivit site-ului oficial al Presedintiei.

Traian Basescu se intalneste din nou cu FMI, a doua oara in decurs de o saptamana

Traian Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Delegatia FMI se va intalni de asemenea si cu premierul Victor Ponta. Stire in curs de actualizare.

Presedintele Traian Basescu se va intalni din nou, miercuri, cu delegatia comuna FMI, CE si BCE

Presedintele Traian Basescu se va intalni, miercuri, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, la finalul vizitei efectuata de aceasta in Romania, informeaza.

Traian Basescu va sustine declaratii la ora 18,30. Urmareste LIVE ce are presedintele de spus

Traian Basescu va sustine astazi, la ora 18,30, declaratii de la Palatul Cotroceni. Presedintele se va intalni maine din nou cu delegatia cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei .

Presedintele Traian Basescu sustine astazi, la ora 18.30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine astazi, la ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele Traian Basescu a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa se ia in discutie si.

LIVETEXT Ora 18:30: Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa sustina, marti, la ora 18:30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

VIDEO Traian Basescu: Antonescu trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept/ La raportul din decembrie riscam sa avem o mentiune ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga

Presedintele Traian Basescu a raspuns, marti seara, premierului Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu explicand ca declaratia de luni a fost un semn de maxima alerta, motivat de ingrijorarea ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) asteptat in decembrie, va nota ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga. Presedintele a afirmat ca declaratiile lui Crin Antonescu denota faptul ca acesta nu a citit raportul CE cu privire la Romania, care ridica intrebari cu privire la statului de drept si sistemul judiciar din Romania, si i-a atras atentia ca dansul trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept. Basescu: Nu am intrat in nicio campanie dar sunt ingrijorat pentru ca actualul parlament isi termina mandatul in decembrie si nu va mai fi timp sa corectam ce e de corectat pana la raport, ca risca sa fie dezastruos pentru Romania, nu pentru politicieni.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )